Kepez'de Anneler Günü'ne Özel Ziyaret

Kepez Belediyesi Baskan Vekili Refik Emre Altekin, Anneler Günü dolayisiyla sehit annelerini ve Kepez Belediyesi’nin Sefkat ve Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Kepez'de Anneler Günü'ne Özel Ziyaret
Her yil Mayis ayinin ikinci Pazar günü kutlanan ‘Anneler Günü’ kapsaminda; Kepez Belediyesi Baskan Vekili Refik Emre Altekin, sehit annelerine ve Kepez Belediyesi’nin Sefkat ve Huzurevi sakinlerine ziyaret gerçeklestirdi. Altekin’e, ziyaretler de, Belediye Baskan Yardimcisi Evrim Yalçin ve CHP Meclis Üyesi Nilüfer Deveci eslik etti.

Vekil Altekin, Anneler Günü dolayisiyla ilk olarak sehit annelerine ziyarette bulundu. Sehit annelerinin ellerini öptü, ‘Anneler Günü’nü kutladi. Ardindan Kepez Belediyesi’nin Sefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti ve huzurevinde yasayan annelerin ellerini öperek, Anneler Günü’nü kutladi.

Kocagöz’ün selamlarini iletti

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün selamlarini ileten Altekin, “Bizde Mesut Baskanimizin talimatlariyla anneler gününde burada sizlerin yanindayiz. Bu noktada annelik sadece kutsal bir meslek degil, kutsal bir görev degil, annelik manevi bir görevdir. Annelik dünyayi degistiren, bir çocugu yetistiren büyük bir güçtür. Bu duygu ve düsüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde annemizin sahsinda tüm sehit annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. “dedi.

Taleplerin takipçisiyiz

Baskan Vekili Altekin, konusmasinin ardindan huzurevi sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Seçim döneminde Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’e yapilan taleplerinde takipçisi olduklarinin söyledi.

Vekil Altekin ve beraberindeki heyet tarafindan huzurevi sakinlerine çiçek takdim edildi. Huzurevi sakinleri de ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek, Baskan Vekili Altekin’e, Atatürk portresi hediye edildi. Vekil Altekin, “Bu kiymetli hediyeyi Kepez Belediye Baskanimiz Mesut Kocagöz adina aliyorum, çok tesekkür ederim.” diye konustu.

Kaynak: İHA