Bitlis'te Spor Antrenmanlari Farkli Branslarda Devam Ediyor

Bitlis’te GSB Spor Okullari kapsaminda baslatilan futbol antrenmanlari devam ediyor.

Bitlis'te Spor Antrenmanlari Farkli Branslarda Devam Ediyor
8 Agustos Stadyumu’nda devam eden antrenmanlarla ilgili açiklamada bulunan Antreno¨r Hasan Asilyürek, sporculara bir yandan antrenman yaptirarak, iyi birer sporcu olmalarini sagladiklarini ifade ederek ayni zamanda sporcularin sosyal, kültürel ve çevresel anlamda duyarli olmalarina vesile olmaya çalistiklarini söyledi.

Antrenmanlarda sporculara futbolun temel kurallarinin yani sira iyi birer birey olmalari için gerekli egitimlerin verildigini belirten Asilyürek, "En önemli kazanim ve yatirim temiz bir kalp, güzel ahlak, düzgün karakter ve iyi huydur. Çok sükür tüm sporcularimizin ahlakina, karakterine, çevre uyumuna, samimiyetlerine, yüzlerinin kalpleri kadar temiz ve masum olduguna bütün kalbimle ve samimiyetimle inaniyorum" dedi.

Her çocugun temiz ve günahsiz dogduguna ancak bulundugu ortama ve yetistigi çevreye göre degistigine dikkat çeken Hasan Asilyürek, "Kötü çocuk yoktur. Iyi olmayan anne ve baba vardir. Kötü ögrenci ve sporcu yoktur. Iyi olmayan ögretmen ve antrenörler vardir. Her çocuk temiz, hatasiz ve günahsiz dogar. Ancak bulundugu ortama ve yetistigi çevreye göre ya kömüre ya da elmasa dönüsür. Allah bizleri her daim bunun bilincinde olan ve buna göre hareket eden anne, baba, ögretmen ve antrenörlerden eylesin" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA