Basaksehirli Çocuklardan Annelerine 3 Boyutlu Sürpriz

Basaksehirli çocuklar, Anneler Günü’nde farkli bir etkinlige imza atti. Basaksehir Living Lab Teknoloji ve Inovasyon Merkezi’nde egitim alan çocuklar, 3 boyutlu tasarimlarini ürünlere dönüstürerek annelerine hediye etti.

Basaksehirli Çocuklardan Annelerine 3 Boyutlu Sürpriz
Basaksehir Belediyesi, Anneler Günü’ne özel farkli bir etkinlige imza atti. 10-14 yas arasi çocuklar, annelerine özel hediyeler vermek için Basaksehir Living Lab Teknoloji ve Inovasyon Merkezi’nde önce 3 boyutlu tasarim hazirladi. Ardindan hazirladiklari tasarimlari Living Lab’de bulunan 3 boyutlu yazicilar ile basarak ürüne dönüstürdü. Çocuklar, etkinlikle beraber hem 3 boyutlu tasarim egitimi aldi hem de anneleriyle unutamayacaklari bir gün geçirdi. Annelerde çocuklarinin kendilerine verdikleri hediyeden dolayi mutluluklarini dile getirdi ve Basaksehir Belediyesi’ne tesekkür etti.

“Anne sevgisi bambaska bir sey”

Aldigi hediyeden dolayi çok mutlu oldugunu söyleyen Asli Sezgin, “Bu yasta çocugumun böyle düsünceli ve istekli bir hediye hazirlamasi çok memnun edici, mutluluk verici bir sey. Oglum da ablasindan görüp böyle güzel etkinlikler yapmaya çalisiyor. Anne sevgisi bambaska bir sey. Anlatilmaz bir duygu. Belediyemizin de güzel etkinlikleri oluyor. Bu da onlardan biri. Hediyemi çok begendim.” diye konustu.

“Benim için çok güzel bir sürpriz oldu”

Etkinlikte emegi geçenlere tesekkür eden Hatice Köklü, “Benim için çok özel oldu. Esimle beraber daha önceden bu yil güzel bir Anneler Günü kutlayalim diye konusmustuk. Living Lab’in bu programi benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Gece yarisi uygulamadan gördüm ve hemen kayit yaptirdik. Çok mutluyum. Emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA