Anneler, Haliliye Belediyesi Ile Okuma Yazma Sertifikalarini Aldi

Haliliye Belediyesi bünyesindeki millet evlerinde okuma yazma ögrenen kadinlara, Milli Egitim Bakanligi onayli sertifikalari Anneler Günü etkinligi ile takdim edildi.

Anneler, Haliliye Belediyesi Ile Okuma Yazma Sertifikalarini Aldi
Haliliye Belediyesi tarafindan Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Milletevlerinde Anneler Günü kapsaminda çesitli etkinlikler düzenlendi.

Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla kadinlara pozitif ayricalik taniyan Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü, millet evleri bünyesinde hobi ve meslek edindirme kurslariyla hizmet vermeye devam ediyor. Kadinlara yeni yasam alanlarinin sunuldugu millet evlerinde dikis nakis, el sanatlari, kuaför kurslariyla meslek ögrenen kadinlar, okuma yazma kursuyla da kendilerini gelistirme imkani buluyor. Kadinlara deger veren Haliliye Belediyesi ile okuma yazma kursunu basarili bir sekilde tamamlayan kadinlar, Milli Egitim Bakanligi onali sertifikanin sahibi oluyor. Anneler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte ise okuma yazma ögrenen kursiyerlere sertifikalari takdim edildi. Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in esi Fethiye Canpolat ve AK Parti Kadin Kollari Baskani Demet Saatçi Güven’in katildigi programda sertifikalarini alan kadinlara çesitli hediyeler de verildi.

Haliliye Belediyesi ile okuma yazma ögrendiklerini kaydeden kursiyer kadinlar, kendilerine saglanan imkanlardan ötürü tesekkürlerini iletti.

Ahmet Yesevi Milletevinde düzenlenen etkinlikte ise dikis nakis, el sanatlari ve kuaför kurslarina katilan kadinlar bir araya geldi. Kres hizmetinden faydalanan kursiyer kadinlarin çocuklari, anneleri için gösteri düzenledi.

Etkinlikte çocuklarin heyecani gözlerine yansirken, annelere çesitli hediyeler dagitildi.
Kaynak: İHA