Anneler Günü'nde Dehset Açiklamasi Bir Çocuk Annesi Topraga Gömülü Halde Bulundu

Elazig’da 8 gündür kayip olan bir çocuk annesi kadin, Anneler Gününde topraga gömülü halde bulundu. Anneler Günü’nde kizinin aci haberini alan ve yapanlarin en agir cezayi almasini isteyen anne Zeycan Günana, kizindan geriye kalan 7 yasindaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacagini söyledi.

Anneler Günü'nde Dehset Açiklamasi Bir Çocuk Annesi Topraga Gömülü Halde Bulundu
Edinilen bilgiye göre, 25 yasindaki bir çocuk annesi Dilara Günana, 4 Mayista sabah evden çikti. Aksama dogru ailesi Dilara’ya ulasmak istedi. Telefonun saatlerce kapali olmasindan süphelenen aile durumu polis ekiplerine bildirdi. Asayis Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan yapilan genis çapli çalismada, kadinin cesedi merkeze bagli Sedeftepe köyü Armutluk mevkiinde topraga gömülü halde bulundu. Topraktan çikartilan kadinin cesedi, otopsi yapilmak üzere Firat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldirildi. Çok sayida süphelinin gözaltina alindigi olayda, sorusturma sürüyor.

Acili aile cenazeyi almak için morgun önünde saatlerce bekledi. Öldürülen Günana’nin 7 yasindaki kizi ise hiçbir seyden habersiz morg önünde arkadasi ile oyunlar oynadi. O anlar ise görenlerin yüregini dagladi.

“Bir kizi var, ömrünüm sonuna kadar ona bakacagim”

Anneler gününde kizinin aci haberini alan Zeycan Günana, “Biran önce kizimi öldürenlerin bulunmasini istiyorum. Cezalarini çeksin. Adalet önünde hesabini versin. Ben o zaman rahat edecegim. Benim bu kizima yapanlar ortaya çiksin. Ben adalet istiyorum, baska bir sey istemiyorum. Herkesin anneler günü kutlu olsun. Bir kizi var. Ömrümün sonuna kadar bakacagim. O da benim emanetim” dedi.

“Benim kardesim anneler gününde öldürüldü”

Kayip kardesinin ölü olarak bulundugunu aktaran agabeyi Sidar Günana ise “Yapan kisiler bellidir. Adalet önünde hesap vermelerini istiyorum. En agir cezalari almalarini istiyorum. Benim kardesim anneler gününde öldürüldü. Kendisinin de bir kizi var. Adaletin önünde hesap verip en agir cezayi almalarini istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA