Anasinifi Ögrencilerinden Annelerine Anlamli Sürpriz

Aydin’in Sultanhisar ilçesine bagli Atça Mahallesi’nde bulunan Atça Ali Sönmez Anaokulu ögrencileri, Anneler Günü’nde, biriktirdikleri harçliklari ile annelerine özel gün hazirlayan minik yürekler, annelerine sürpriz yapti.

Anasinifi Ögrencilerinden Annelerine Anlamli Sürpriz


Atça Ali Sönmez Anaokulu ögrencileri Anasinifi Ögretmenleri Yeliz Çeker Ökten ile annelerine Anneler Günü sürprizi hazirladi. Atça Ali Sönmez Anaokulu Anasinifi Ögretmeni Yeliz Çeker Ökten, ögrenci velilerinden Nida Akyol ve kafe isletmecisi Hacer Kocakaya Korkut öncülügünde düzenlenen sürpriz etkinlikte anaokulu çocuklari, harçliklari ve kumbaralarinda biriktirdikleri paralarla annelerine kahvalti ikraminda bulundu. Sabah erken saatlerde bir araya gelen veliler ve ögrenciler kahvaltinin ardindan farkli etkinliklerle ögleye kadar gönüllerince eglenerek Anneler Günü’nü kutladi. Annelerinin günlerini kutlayan ve gül vererek annelerini öpen çocuklarla birlikte anneler de çok mutlu oldu. Birlikte hatira fotografi çektiren anneler ve çocuklari tüm annelerin de günlerini kutlamayi ihmal etmedi.

Çocuklarina tesekkür ettiler

Ögrenci velilerinden Nida Akyol ve Tugba Aslan, çocuklarinin bu anlamli kutlama etkinliginden dolayi çok mutlu olduklarini ifade ederek, “Çocuklarimiz ve sinif ögretmenimiz bizlere çok güzel bir anneler günü sürprizi hazirlamislar. Çok mutlu olduk. Tüm annelerimizin de günleri kutlu olsun” dediler. Kahvalti ve etkinlik programini hazirlayan isletmeci Hacer Kocakaya Korkut da tüm annelerin günlerini kutlayarak, “Ali Sönmez Anaokulu ögrenci velilerimizi ve çocuklarimizi bu anlamli günde agirlayarak hep birlikte günlerini kutladik” dedi.



Kafede düzenlenen etkinlige Atça Ali Sönmez Anaokulu Anasinifi Ögretmeni Yeliz Çeker Ökten, anaokulu sinifinin ögrenci velileri ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA