Prof. Dr. Kayhan Açiklamasi 'Hedefimiz Yüzde 100 Hasta Memnuniyeti'

Özel Amasya Kolmed Hastanesi yetkilileri, il merkezindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantisi düzenledi. Faaliyetlerinde 100 günü tamamlayan hastanenin hizmetleri ve yüzde 100 hasta memnuniyeti amaciyla planladigi faaliyetler hakkinda bilgiler paylasildi.

Prof. Dr. Kayhan Açiklamasi 'Hedefimiz Yüzde 100 Hasta Memnuniyeti'
Hastanenin markalasma yolunda emin adimlarla ilerledigine deginirken son olarak evde bakim hizmetlerine de basladiklarini anlatan Bashekim Prof. Dr. Servet Kayhan, “Kaliteli hizmet sunma ve hastalarimiz yüzde 100 memnun bir sekilde hastaneden ayrilma prensibiyle çalismaktayiz. Gelen hastalarimizin yüzde önceden 90’i çevre illere gitmekteydi. Artik biz bu hizmetleri Amasya sehir merkezinde verebilmekteyiz” dedi.

Amasya’nin ilk ve tek özel hastanesi olan Özel Amasya Kolmed Hastanesi’nin son teknoloji cihazlarla donatilirken alanlarinda basarili bir hekim ve personel kadrosuna sahip olduguna isaret eden Yönetim Kurulu Baskani Muharrem Kol da, memleketine bu hizmeti kazandirmanin gururunu yasadigini vurguladi.

Il genelindeki muhtarlara, azalarina ve birinci derece yakinlarina hastane tarafindan saglik hizmetlerinde indirim uygulanacak. Anlasmayi Muharrem Kol, Amasya Tüm Muhtarlar Dernegi Baskani Erhan Zengin ve Amasya Muhtarlar Dernegi Baskani Arslan Çelik imzaladi. Muhtarlara check-up paketi hediye edildi.

Hastanenin Genel Müdürü Sedat Ertürk ise, çesitli sivil toplum kuruluslariyla yaptiklari anlasma halkasina muhtarlari da eklediklerinin belirterek kaliteli saglik hizmeti verecek olmanin mutlulugunu yasayacaklarini söyledi.

Kaynak: İHA