Mersin'de Emekliler Yazi 'Bahar Senligi' Ile Karsiladi

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren emekli evleri, 2024 yazini ‘Bahar Senligi’ ile karsiladi. Birbirinden farkli sosyal ve kültürel etkinlikler, geziler, turlar ve piknik programlariyla ikinci baharlarini Büyüksehir Belediyesi sayesinde dolu dolu yasayan yas almislar, verilen konserle yaza ‘merhaba’ dedi.

Mersin'de Emekliler Yazi 'Bahar Senligi' Ile Karsiladi
Yenisehir Emekli Evi’nin bahçesinde düzenlenen etkinlige, Yenisehir’in yani sira Mezitli ve Toroslar Halkkent Emekli Evi üyeleri de katildi.

Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligina bagli Türk Sanat Müzigi Toplulugu tarafindan verilen konserle eglenen yas almislar, oyunlar ve danslarla yazi karsiladi. Hiçbir etkinligi kaçirmayan ve oldukça yogun katilim gösteren emekliler, birbirleriyle kaynasirken ayni zamanda keyifli vakit geçirdi.

“Üyelerimizin memnuniyetlerini yüzlerinden anliyoruz”

İçel Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Sosyal Hizmetler Sube Müdürü Suzan Dönmezler, etkinlik hakkinda bilgi vererek, “Yenisehir Emekli Evimizde Mezitli, Yenisehir ve Toroslar Emekli Evi üyelerimize bahar senligi kapsaminda keyifli vakit geçirmelerini saglamak amaciyla bir etkinligimiz var. Emekli Evi üyelerimiz gayet keyifli ve eglenceli vakit geçiriyorlar. Gayet memnun olduklarini yüzlerinden anliyoruz” dedi.

.

“Emekli Evi gerçekten çok güzel ve basarili isler yapiyor”

‘Bahar Senligi’ kapsaminda doyasiya eglenen Yenisehir Emekli Evi üyelerinden Nurgül Antmen, yapilan organizasyon için tesekkürlerini ileterek, “Yapilan tüm etkinlikler birbirinden güzel. Hepsinden çok mutlu oluyoruz. Ortam çok güzel. Farkli etkinliklere de gelip katildigim oldu. Kolon kanseri ile ilgili bir program vardi. Ona katildim ve anlatim güzeldi, bizim anlayacagimiz dildendi. O etkinlikten de güzelce faydalandik. Bize çok yararli bir etkinlikti. Haftada bir de çarsamba günleri burada müzik var. Zaman zaman da onlari izlemeye geliyorum ve o da çok güzel. Arada da spora katiliyorum, o da güzel. Emekli Evi gerçekten çok güzel ve basarili isler yapiyor” diye konustu.



“Bahar Senligi çok güzel geçti”

Yenisehir Emekli Evi üyelerinden Harika Yeldag ise eglencenin çok güzel oldugunu anlatarak, “Vahap Beye çok tesekkür ediyoruz, çok memnunuz ve çok güzel bir eglence. Bahar Senligi çok güzel geçti. Her zaman katilmak istiyorum ve katilacagim da” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA