Battalgazi Belediyesi'nden Bilgilendirici Trafik Haftasi Etkinligi

Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan Karayolu Trafik Haftasi kapsaminda Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Egitim Parki’nda ögrencilere yönelik bilgilendirici etkinlikler düzenlendi.

Battalgazi Belediyesi'nden Bilgilendirici Trafik Haftasi Etkinligi
Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü koordinesinde çocuklarda trafik bilincinin olusturulmasi amaciyla Battalgazi Belediyesi Çocuk Trafik Egitim Parki’nda etkinlikler düzenlendi.

Battalgazi Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Battalgazi Ilçe Jandarma Komutanligi’na bagli Trafik Sube ekiplerinin katilimiyla gerçeklesen programda Gazi ve Firat Ilkögretim Okulu ögrencileri, trafik kurallarini simgeleyen figürlerle etkinlikler gerçeklestirdi. Dans, siir, koro ve resim sergisinin büyük begeni topladigi programda ögrenciler akülü araçlarin direksiyonlarina geçerek renkli görüntüler ortaya çikardi.

Trafik parkinda düzenlenen etkinlikler ile unutulmaz bir gün geçiren ögrenciler eglenerek trafik kurallarina uymanin önemini ögrendi. Düzenledikleri gösterilerin ardindan konusan ögrencilerden Gazi Ilkögretim Okulu Ögrencisi Muhammed Ishak Bülbüloglu, “Sürücülerin kirmizi isiklarda durmalarini ve yayalarin dikkatli bir sekilde geçmeleri gerekiyor. Yaptigimiz etkinlik çok güzeldi. Bunu düzenleyen belediye baskanimiza, yardimci olan bütün arkadaslarima, bütün büyüklerime tesekkür ediyorum” dedi.

Ibrahim Çagri Gürbüz, “Gazi Ilkokulu olarak Trafik Haftasi ile ilgili etkinlikler düzenledik. Çok mutluyuz, eglendik. Bütün araba kullananlarin trafik kurallarina uymalarini diliyorum” seklinde konustu.

Ilker Sefa Mostur ise, “Bugün birlikte çok eglendik. Arabalara bindik. Gösteri hazirlamistik. Bize hediyeler verdiler” ifadelerini kullandi. Asrin Efe Karadogan ise, “Resimlerimiz sergilendi. Arkadaslarimla beraber gösteri yaptik. Bunu gerçeklestirenlere çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA