Etkili Yagis Sonrasi Keçiören Belediye Baskani Özarslan Sahaya Indi

Baskentte etkili olan saganak yagis sonrasi Keçiören’in birçok noktasinda yasanan sel ve taskinlarda hasar gören yerlerde Keçiören Belediye Baskani Mesut Özarslan incelemelerde bulundu.

Etkili Yagis Sonrasi Keçiören Belediye Baskani Özarslan Sahaya Indi
Dün aksam saatlerinde Ankara genelinde etkili olan saganak yagis, Keçiören’in belli noktalarinda sel ve taskina neden olurken Keçiören Belediye Baskani Özarslan sahaya inerek çalismalari yerinde inceledi. Siddetli yagisin baslamasiyla kurulan koordinasyon merkezine baskanlik eden ve sabah saatlerine kadar yagistan olumsuz etkilenen vatandaslarin evlerine giden Ösarslan, “Belediye olarak her zaman yaninizdayiz. Gerekli incelemeler yapilacak ve elimizden gelen destegi saglayacagiz” dedi.

Hasar tespit çalismasi yapildi

Meteorolojik uyari sonrasi teyakkuza geçirilen Keçiören Belediyesi ekipleri saganak yagisin etkili olmasiyla birlikte sel ve taskin noktalarina ulasarak müdahalelerde bulundu. Çalismalari sahada takip eden Baskan Özarslan vatandaslarin yaninda yer alarak gerekli destegin verilecegini söyledi.

Özarslan ve beraberindeki yetkililer sel ve taskinin yasandigi noktalari da tek tek gezerek hasar tespit çalismasinda bulundular.

“Ivedilikle müdahale ettik”

Çalismalarin tamamlanmasiyla birlikte açiklama yapan Özarslan, “Keçiören sokaklarinda tüm ekiplerimizle birlikte mücadele ettik. Bütün müdahaleleri ivedilikle gerçeklestirdik. Mevcut durumu rehabilite etmek için sahada olmayi sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA