Sakarya'da Sokak Ortasindaki Silahli Çatismada 2 Süpheli Tutuklandi

Sakarya’nin Pamukova ilçesinde eslerinin sözlü tartismasi sonrasinda silahlarini çekerek sokak ortasinda çatisan iki koca tutuklandi.

Sakarya'da Sokak Ortasindaki Silahli Çatismada 2 Süpheli Tutuklandi
Pamukova ilçe merkezinde meydana gelen olayda, N.A. ve esi, cadde ortasinda yürüdükleri esnada aralarinda husumet oldugu öne sürülen M.S. ve esi G.S. ile karsilasti. Eslerinin birbirleriyle sözlü münakasa etmesi sonrasinda N.A. ve M.S. yanlarinda bulunan silahla birbirlerine ates etmeye basladi.

Yasanan silahli çatismada N.A. ve M.S.’nin esi G.S. çesitli yerlerinden yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahale sonrasinda yaralilar hastaneye sevk edildi. Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekipleri N.A.’yi hastanede M.S.’yi ise olay yerinde gözaltina aldi. Husumetli olduklari öne sürülen iki ailenin çatismasi ise saniye saniye güvenlik kamerasina da yansimisti. Hususa iliskin emniyetteki islemleri tamamlanan M.S. ve N.A çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA