Pursaklar Belediyesinde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi

Pursaklar Belediyesinde yeni dönemin ilk olagan meclis toplantisi, Belediye Baskani Ertugrul Çetin baskanliginda yapildi.

Pursaklar Belediyesinde Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Gerçeklestirildi
Ankara’nin Pursaklar ilçesinde 31 Mart Mahalli Idareler seçimlerinde büyük bir oy farki ile göreve seçilen mevcut Belediye Baskani Ertugrul Çetin baskanliginda yeni dönemin ilk meclis toplantisi saygi durusunda bulunulup, Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

5 yil boyunca ilçeye hizmet edecek meclis üyeleri ile ilk meclis toplantisini gerçeklestirdiklerini belirten Belediye Baskani Çetin, ‘‘Ramazan Bayrami öncesinde tüm meclis üyelerimizle bayramlastik. Meclis üyelerimize katilimlari için tesekkür ediyorum. Dün oldugu gibi bugün de, yarin da vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak için hizmetlerimize, projelerimize ve çalismalarimiza hiz kesmeden devam edecegiz. Yeni dönemde ilçemiz için önemli kararlarin alinacagi ve yatirimlarin önünün açilacagi meclis toplantilarimizda alacagimiz kararlarin hayirlar getirmesini diliyorum’’ ifadelerini kullandi.

Çetin’in Pursaklar Belediye Baskanligi Meclis Toplanti Salonunda yaptigi konusmanin ardindan divan üyeleri, Meclis Baskanvekili, Grup Baskanvekili, meclis kâtip üyeleri, komisyonu üyelerinin seçimi yapildi.
Kaynak: İHA