Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat'tan Ramazan Bayrami Mesaji

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat, tüm Islam aleminin Ramazan Bayramini tebrik etti.

Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat'tan Ramazan Bayrami Mesaji
Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat, Ramazan Bayrami nedeniyle bir kutlama mesaji yayinlayarak, Ramazan Bayrami’nin saglik, huzur, mutluluk ve baris içerisinde geçmesini diledi.

Mesajinda, rahmet ve bereket ayi Ramazan’in ardindan bayrama ulasmanin mutlulugunu yasadiklarini belirten Osmanli Ocaklari Genel Baskani Kadir Canpolat, tüm Islam aleminin bayramini tebrik etti.

Bayram mesajinda birlik, beraberlik ve samimiyet vurgusu yapan Canpolat sunlari kaydetti:

“Mübarek Ramazan Bayrami’nin ülkemize ve milletimize saglik, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bayramlar, millet olarak bütün güzellikleri birlikte yasadigimiz müstesna günlerdir. Insanlarimizin birbiriyle kaynastigi, paylasma ve dayanismanin arttigi bu özel günleri millet olarak hep birlikte yasadik. Lakin uzun zamandir Filistin’de devam eden soykirimin izlerinde sahit oldugumuz masum çocuklarin ve insanlarin feryatlari, vicdanlarimizda çok büyük yaralar açmasina karsin ne yazik ki tüm dünyanin gözü önünde bu mübarek Ramazan ayinda dahi acilar katlanarak devam etmektedir. Bu acinin mübarek Ramazan Bayrami’nin getirecegi sevinci yüregimizde bir burukluk ile yasatacagi apaçik bir gerçektir. Yasanan acilarin ve dökülen gözyaslarin dinmesi için ettigimiz dualarla Ramazan Bayrami’nin öncelikle Filistin’de yasanan katliamin tez vakitte sona ermesine vesile olmasini diliyor; ayni zamanda insanligina birlik ve beraberlik içinde bir yasam getirmesini ümit ediyorum. Bu duygu ve düsüncelerle, kahraman sehitlerimizi rahmetle, hürmetle aniyor; sehit yakinlarimizin bayramini kutluyorum. Gazilerimize geçmis olsun dileklerimi sunuyor, halen tedavi altinda bulunanlara sifa temennilerimle hayirli bayramlar diliyorum. Degerli vatandaslarimizin, kardeslerimizin mübarek Ramazan Bayrami’ni içtenlikle tebrik ediyorum.”
Kaynak: İHA