Erenler'de Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Erenler Belediyesi Nisan Ayi Meclis Toplantisi, göre seçilen Senol Dinç baskanliginda gerçeklesti. Toplantisinda konusan Dinç, “Milletimize verdigimiz sözleri hizli sekilde hayata geçirecegiz. Bizlere inanan kimseyi mahcup etmeyecek, destek veren veya vermeyen her vatandasimiza hizmet götürmek, 33 mahallemize de hizmet sunmak için çok çalisacagiz” dedi.

Erenler'de Yeni Dönemin Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
Erenler Belediyesi Nisan Ayi Meclis Toplantisi Belediye Baskanligi görevine seçilen Senol Dinç baskanliginda belediye meclis toplanti salonunda gerçeklesti. Gerçeklesen toplantida 10 gündem maddesi karara baglandi. Baskan Senol Dinç toplantida yaptigi konusmasinda; birlik, beraberlik ve yatirim konularini vurguladi. Gündem disi konusmalar ile baslayan meclis toplantisi Dinç, “Yeni dönemin ilk toplantisi olan Nisan Ayi Olagan Meclis Toplantisinin Erenlerimiz için hayirli olmasini diliyorum. Milletimizin bize verdigi emanete sahip çikacak; Erenler’e deger katacak faydali ve kalici yatirimlara imza atacagiz. Ilçemizin sorunlarini ve milletimizin beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu kapsamda çalismalarimizi hiç zaman kaybetmeden gerçeklestirecek, ayni zamanda milletimize verdigimiz sözleri hizli sekilde hayata geçirecegiz. Bizlere inanan kimseyi mahcup etmeyecek, destek veren veya vermeyen her vatandasimiza hizmet götürmek, 33 mahallemize de hizmet sunmak için çok çalisacagiz” dedi.



Yeni komisyonlar seçildi

Baskan Dinç’in konusmasinin ardindan meclis toplantisi komisyon seçimleri ile devam etti. Seçim sonuçlarina göre, Marmara Belediyeler Birligi Asil Üyeligine Saban Süleyman, Yedek Üyeligine Bilal Beskardesler, Milli Müdafaa Mükellefiyeti Üyeligine Bektemir Besli, Çiftçi Mallarini Koruma Heyeti Asil Üyeliklerine Isa Yenioglu, Çaglar Çiçek, Ünal Canay, Mehmet Ocak ve Can Beyter, Yedek Üyeliklerine Ramadan Tezgel, Islam Yildiz, Ahmet Öztürk Hacieyüpoglu, Tarik Tas ve Saban Süleyman seçildi. Hak Sahipligi Komisyonu Asil Üyeligine Islam Yildiz, Yedek Üyeligine Çaglar Çiçek, Meclis birinci Baskan Vekilligine Bektemir Besli, Meclis ikinci Baskan Vekilligine Islam Yildiz, Meclis Asil Katipliklerine Ilknur Armagan ve Tarik Tas, Meclis Yedek Katipliklerine Can Beyter ve Mehmet Ocak, Encümen Üyeliklerine Merve Hilal Cosar ve Saban Süleyman, Imar Komisyonu Üyeliklerine Serkan Cerrahoglu, Isa Yenioglu, Mehmet Ocak, Ugur Bassöz ve Eyüp Ipekçi, Plan ve Bütçe Komisyon Üyeliklerine Bilal Beskardesler, Ramadan Tezgel, Ahmet Öztürk Hacieyüpoglu, Ayhan Karakaya ve Levent Atalay seçildi.
Kaynak: İHA