Bayram Taskin Baskanliginda Ilk Meclis Toplantisi Yapildi

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin baskanliginda 2024-2029 dönemi ilk meclis toplantisi yapildi.

Bayram Taskin Baskanliginda Ilk Meclis Toplantisi Yapildi
31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimi sonrasinda Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin baskanliginda yapildi. Yeni dönemin ilk meclis toplantisi olan Nisan ayi olagan toplantisinda 17 gündem maddesi görüsülüp karara baglanirken belediye meclis baskan vekillikleri, divan katipleri, encümen, Belediyeler Birligi Meclisi, KAYHIB Meclisi, Tarihi Kentler Birligi Meclisi ve komisyon üyeleri belirlendi. Battalgazi Belediyesi 2023 yili Faaliyet Raporu da oy birligi ile kabul edildi.

Baskan Taskin: “Birlik Olacagiz, Beraber Hizmet Edecegiz”

Saygi durusu, Istiklal Marsi’nin okunmasi ve yoklamanin ardindan baslayan 2024-2029 döneminin ilk meclis toplantisinin Malatya ve Battalgazi için hayirli olmasini temenni eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Dostun evi gönüllerdir; gönüller yapmaya geliyoruz insallah. Muhakkak gönüllere dokunacagiz. Sehri birlikte yönetecegiz. Sehrin bütün dinamiklerini sürekli katacagiz. Ortak akli egemen kilacagiz. Birlikte güzellesecegiz. Sehir birlikte güzel olur. Birlik olacagiz, beraber hizmet edecegiz. Hiçbir etnik kimligi, görüsü disarda tutmadan bütün farkliliklarimizi zenginlik olarak görüp sürecimize katip birlikte sehri kalkindiracagiz. Yok olmus bir sehri imar ve insa için büyük bir yükün altina girecegiz. Rabbim yükümüzü hafif etsin. Basarilarimizi daim kilsin. Yolumuzu açik etsin. Her türlü kaza, bela ve iftiradan korusun. Bu meclisin 5 yil boyunca huzur içinde verimli çalismasini temenni ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayis ayi olagan toplantisini 2 Mayis Persembe günü saat 14.00’te Battalgazi Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA