Kadinlar Sözlü Tartismaya Girdi, Kocalari Sokak Ortasinda Çatisti... O Anlar Kamerada

Sakarya’nin Pamukova ilçesinde aralarinda husumet bulunan iki aile sokak ortasinda karsilasinca ortalik karisti. Kadinlar sözlü münakasaya girerken silahlarina davranan kocalari çatisti. Meydana gelen olayda iki kisi yaralanirken iki kisi de gözaltina alindi. Sokak ortasindaki silahli çatisma ise güvenlik kamerasina yansidi.

Kadinlar Sözlü Tartismaya Girdi, Kocalari Sokak Ortasinda Çatisti... O Anlar Kamerada
Pamukova ilçe merkezinde meydana gen olayda, N.A. ve esi, cadde ortasinda yürüdükleri esnada aralarinda husumet oldugu öne sürülen M.S. ve esi G.S. ile karsilasti. Eslerinin birbirleriyle sözlü münakasa etmesi sonrasinda N.A. ve M.S. yanlarinda bulunan silahla birbirlerine ates etmeye basladi.

Yasanan silahli çatismada N.A. ve M.S.’nin esi G.S. çesitli yerlerinden yaralandi. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahale sonrasinda yaralilar hastaneye sevk edildi. Hususa iliskin inceleme baslatan polis ekipleri N.A.’yi hastanede M.S.’yi ise olay yerinde gözaltina aldi. Husumetli olduklari öne sürülen iki ailenin çatismasi ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, iki süphelinin silahla çatismasi, ailenin bir isletmeye siginmasi yer aliyor.
Kaynak: İHA