Üsküdar'da Galatasarayli Baba Ve Kiza Saldiran Taraftarlar Kamerada

Üsküdar Burhanfelek Spor Salonu’nda oynanan voleybol maçinin ardindan, ellerinde Galatasaray’a ait pankart ve bayrak bulunan baba ile kiza saldirarak darp eden süpheliler yakalandi. Olay ayni güvenlik kamerasina yansidi.

Üsküdar'da Galatasarayli Baba Ve Kiza Saldiran Taraftarlar Kamerada


Üsküdar Burhanfelek Spor Salonu’nda 5 Nisan tarihinde saat 17.00 siralarinda oynanan Galatasaray Daikin- Nilüfer Belediyesi voleybol müsabakasi sonrasinda ellerinde Galatasaray’a ait pankart ve bayrak bulunan U.I ile kizi E.N.I ve arkadasi K.M. darp edildi. Ihbar üzerine çalisma baslatan polis ekipleri, güvenlik kameralarini inceledi. Olay günü U.I. isimli sahsin, küçük kizi E.N.I. ve arkadasi K.M. ile maç bitiminde, saat 19.30 siralarinda spor salonunun bahçesine çiktiklarini, yolun karsisindan gelen sahislarin, U.I. isimli sahsa saldirip darp ederek elinde bulunan posetin içerisindeki Galatasaray’a ait pankart ve bayraklari aldiklarini belirledi. Yasi küçük E.N.I.’ye tekme attiklari, emniyet görevlilerini görünce olay yerinden uzaklastiklari tespit edildi.

Olayi örgütleyen H.B.A, M.B.Ö. isimli sahislar ile olayda bulunan M.T.P, M.Ö, Y.B, A.Y. ve S.K.E. isimli sahislar tespit edilerek yakalandi. Sahislarin yapilan sorgulamasinda, Y.B.’nin ‘mala zarar vermek’ suçundan, M.B.Ö.’nün ‘dolandiricilik’ suçundan 5 adet suç kayitlari oldugu tespit edildi.

Konu ile ilgili yakalanan süpheli sahislar, "Yagma”, “Kasten Yaralama” ve “6222 sayili kanuna muhalefet” suçlarindan adliyeye sevk edildi. Öte yandan, saldiri ani güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, kalabalik bir grubun baba ve kizina saldirdiklari, baba U.I.’yi darp ederek yere düsürdükleri ve elinde bulunan Galatasaray’a ait pankart ve bayraklari aldiklari görülüyor.
Kaynak: İHA