Bursa Protokolü, Ticaret Borsasi'nin Sofrasindan Bulustu

Bursa Ticaret Borsasi, sahur etkinliginde kent protokolünü bulusturdu. Ramazan ayinin ruhuna uygun sicak bir atmosferde geçen programda, birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

Bursa Protokolü, Ticaret Borsasi'nin Sofrasindan Bulustu
Bursa TB Yönetim Kurulu Baskani Özer Matli ile Meclis Baskani Mehmet Aydin’in ev sahipliginde gerçeklesen sahur programina, Bursa Valisi Mahmut Demirtas, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari, il emniyet ve yargi mensuplari, rektörler, kamu kurum ve kurulus temsilcileri, siyasi parti il baskan ve yöneticileri, STK temsilcileri, TOBB Bursa Kadin Girisimciler Kurulu üyeleri, ilçe Oda ve Borsa baskan ve yöneticileri, basin mensuplari ile Bursa TB Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri katildi.

"Birlik ve beraberligimiz daim olsun"

Bursa Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Özer Matli, Ramazan ayinin, birlik ve beraberlik duygularini pekistirmek, dostluklari güçlendirmek için önemli bir firsat oldugunu söyledi.

“Ramazan ayi, bizlere bir araya gelme, yardimlasma ve dayanisma duygularini hatirlatiyor. Is dünyasi temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin liderleri ve kamu yöneticileriyle bir araya gelerek Ramazan’in manevi atmosferini paylasmak, bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynagi” dedi.

"100 yildir Bursa için çalisiyoruz"

Bu yil 100. yilini kutlayacak olan Bursa Ticaret Borsasi’nin, bir asirdir Bursa’nin iktisadi ve beseri yönden kalkinmasi için projeler ürettigini, kentin tüm dinamikleri ile is birligi içerisinde çalistigini vurgulayan Baskan Özer Matli, “Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de tüm paydaslarimizla, birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya hazir oldugumuzu belirtmek istiyorum. Bu vesileyle, Ramazan ayinin tüm insanliga baris ve huzur getirmesini diliyor, basta siz degerli misafirlerimiz ve üyelerimiz olmak üzere tüm hemserilerimizin mübarek Ramazan Bayrami’ni tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA