Arnavutköy Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Açiklamasi Mustafa Candaroglu Göreve Basladi

Arnavutköy Belediye Baskani seçilen Mustafa Candaroglu, eski Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci’dan mührü alarak göreve basladi.

Arnavutköy Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Açiklamasi Mustafa Candaroglu Göreve Basladi
AK Parti’nin Arnavutköy Belediye Baskan adayi olan Mustafa Candaroglu, 31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimleri’nde yüzde 42’lik bir oy oraniyla Arnavutköy Belediye Baskani seçildi. Candaroglu, dün Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasini aldi. Bugün sabah saatlerinde Arnavutköy Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninin ardindan Candaroglu, görevine basladi.

Mührü Arnavutköy’ün eski Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci’dan devralan Candaroglu, törenin ardindan kendisine "hayirli olsun" ziyaretinde bulunanlari kabul etti.

Törende konusan Arnavutköy’ün eski Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Insanlar dogarlar, büyürler, hayatlarini sürdürürler, en sonunda her seyin bir sonu oldugu gibi hayatin da bir sonu vardir, meslekler böyledir, yaptigimiz isler böyledir. Halkimiz bir karar verdi bu kararda meclisimizin üçte ikilik çogunlugu AK Parti’de oldu. Biz bugüne kadar gerek kendimize ait meclis üyelerimizle ve muhalefetteki meclis üyelerimizle beraber uyumlu bir çalisma süreci geçirdik. Bundan sonra da böyle olacagina inaniyorum. Iyi ki sizlerle beraber oldum, insallah sizlerle beraber olmaya devam edecegim. Allah yar ve yardimciniz olsun. Tekraren görevinizin hayirli ugurlu olmasini diliyor, hepinize katilimlarinizdan dolayi geldiginiz için tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Arnavutköy Belediye Baskani Mustafa Candaroglu ise, “Bugün heyecanliyiz ve bugün gururluyuz hamdolsun. Milletimizin iradesi 20 yil oldugu gibi bugün de Cumhur Ittifakindan ve AK Parti’den dolayisiyla hizmetten yana oldu. Bugünden itibaren aldigimiz bu bayragi Allah nasip ederse Arnavutköy’ümüzün belediyecilik anlaminda tüm alanlarinda gelistirecek ve Istanbul’da söz sahibi yapacagiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA