'10 Nisan Polis Haftasi Kupasi Engel Atlama Binicilik Yarismalari' Gerçeklestirildi

Ankara Emniyet Müdürlügü ile Türkiye Binicilik Federasyonu tarafindan ortak düzenlenen 10 Nisan Polis Haftasi Kupasi Engel Atlama Binicilik Yarismasi, Ankara’da yer alan Sehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Atli Polis Egitim Merkezinde gerçeklestirildi. 3 farkli kategoride icra edilen turnuvada at binicileri, askerler ve polisler yaristi.

'10 Nisan Polis Haftasi Kupasi Engel Atlama Binicilik Yarismalari' Gerçeklestirildi
Türk Polis Teskilatinin kurulusunun 179’uncu yil dönümü nedeniyle, Ankara’da yer alan Sehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Atli Polis Egitim Merkezinde, 10 Nisan Polis Haftasi Kupasi Engel Atlama Binicilik Yarismasi gerçeklestirildi.

Ankara Emniyet Müdürlügü ile Türkiye Binicilik Federasyonu tarafindan ortak icra edilen ve 3 kategoriden olusan yarismalarda birinciler toplamda 4 saat süren maratonun ardindan belli oldu. ’70 cm Ankara Il Emniyet Müdürlügü Kupasi’ yarismasinda birinci Adem Demir Batur oldu. ’80 cm Emniyet Genel Müdürlügü Kupasi’ ve ’90 cm Teskilatimizin 179’uncu Kurulus Yil Dönümü Kupasi’nda birinci ise Tegmen Sait Hanbay oldu.

Yarismalari izlemeye gelenler arasinda; Cumhurbaskani Basdanismani Turgut Aslan, Ankara Valisi Vasip Sahin, Emniyet Genel Müdür Yardimcisi Adem Çakici, Ankara Il Emniyet Müdürü Engin Dinç’in yani sira polis ve asker yakinlari ile çok sayida vatandas yer aldi.

Turnuvanin sona ermesinin ardindan birincilere ve dereceye girenlere kupa ve madalyalar Cumhurbaskani Basdanismani Turgut Aslan, Ankara Valisi Vasip Sahin ve Emniyet Genel Müdür Yardimcisi Adem Çakici tarafindan verildi.

Program toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA