Ümraniye'de Alev Alev Yanan Evde Mahsur Kalanlar Komsulari Tarafindan Kurtarildi

Ümraniye’de iki katli bir evin çatisinda yangin çikti. Yangin kisa sürede büyüyerek tüm çatiyi sardi. Evde mahsur kalan vatandaslari ayni mahallede oturan komsulari kurtardi.

Ümraniye'de Alev Alev Yanan Evde Mahsur Kalanlar Komsulari Tarafindan Kurtarildi
Olay, Ümraniye ilçesi, Parseller Mahallesi, Menekse sokak üzerinde saat 11.45 siralarinda yasandi. Iddiaya göre, iki katli binanin çatisinda tadilat yapildigi sirada bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Yangin kisa sürede tüm çatiyi sardi. Evde tadilat yapan kisi mahsur kaldi. Evin içinde mahsur kalan vatandas dumandan etkilenirken, bir vatandasta komsulari tarafindan çatidan halatla kurtarildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida itfaiye ekibi, polis ekipleri ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederek söndürdü. Dumandan etkilenen vatandas tedbir amaçli hastaneye kaldirildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Mahalle sakinlerinden Halil Bektas, "Çati katinda tadilati isleri yapiliyordu. Bundan dolayi yangin çikti. Yukaridaki iki daireye de sirayet etti. Tamamen kullanilamaz haldeydi. Yukarida tadilat yapan bir kisiyi kurtardilar. Dumandan etkilenen biri de hastaneye kaldirildi" dedi.

Kaynak: İHA