Tatil Yolunda Zincirleme Kaza Açiklamasi 3 Yarali

Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçisinde 5 aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 3 kisi yaralandi. Kaza nedeniyle tatilcilerin yogun olarak kullandigi Ankara istikametinde trafik güçlükle ilerledi.

Tatil Yolunda Zincirleme Kaza Açiklamasi 3 Yarali
Kaza, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dagi geçisinde Dilaver Kavasoglu Viyadügü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametinde seyreden 3 otomobil, Karayollari araci ve tirin karistigi zincirleme trafik kazasi meydana geldi. 5 aracin karistigi kazada 3 kisi yaralandi. Durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine bölgeye saglik, polis ve karayollari ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kisiden 2’si hastaneye sevk edildi. Hafif yaralanan bir kisi ise ayakta tedavi edildi.

Kaza nedeniyle ulasimin tek seritten saglanmasi nedeniyle bölgede araç kuyrugu olustu. Araçlarin yoldan kaldirilmasinin ardindan trafik tekrar normal seyrine döndü. Otoyolda, Ramazan Bayrami tatili için memleketlerine gitmek isteyen vatandaslarin gün boyunca olusturdugu yogunluk ise aksam saatlerinde azaldi.
Kaynak: İHA