İliç'teki heyelanda toprak altında kalan 1 işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Erzincan’ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen göçükte 9 işçi toprak altında kalmıştı. 53 gündür aralıksız süren çalışmalar neticesinde 9 işçiden biri olan Uğur Yıldız (33) isimli işçiye ulaşıldı.

13 ŞUBAT'TAN BU YANA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Bayraktar, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, maden sahasındaki arama çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.
Kazanın gerçekleştiği 13 Şubat'tan bu yana arama çalışmalarının devam ettiğini aktaran Bayraktar, şu ifadeleri kullandı: "Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden 9 madenci kardeşimizi arama çalışmalarımızda bu akşam saatlerinde mangan ocağı olarak tabir edilen alanda bir işçi kardeşimize ulaştık. Diğer madencilerimiz için ekipler 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. İşçi kardeşimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum."
İŞÇİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Edinilen bilgiye göre Uğur Yıldız'a ait olduğu düşünülen işçinin otopsi için Erzincan'a getirileceği ve ardından cenaze ve defin için yeniden İliç'e gönderileceği öğrenildi. Yıldız, Otlukbeli'nde ikindi vakti defnedilecek.
