Gaziosmanpasa Belediye Baskani Bahçetepe, Görevinin Ilk Gününde Gaziosmanpasalilarla Bulustu

Gaziosmanpasa Belediye Baskani seçilen Hakan Bahçetepe, yeni görevinin ilk gününde Gaziosmanpasali vatandaslarla bulustu. Halk bulusmasinda konusan Bahçetepe, "Sizin görüsleriniz ve fikirleriniz benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kilavuz olacak. Siz yöneteceksiniz, ben yapacagim" seklinde konustu.

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Bahçetepe, Görevinin Ilk Gününde Gaziosmanpasalilarla Bulustu
31 Mart Mahalli Idareler Seçimleri çerçevesinde Gaziosmanpasa Belediye Baskani seçilen Hakan Bahçetepe, yeni görevinin ilk gününde Gaziosmanpasali vatandaslarla bulustu. Gaziosmanpasa Belediye Binasi önünde gerçeklesen halk bulusmasinda vatandaslara tesekkürlerini sunan Bahçetepe, Gaziosmanpasa için hayata geçirecekleri projelere ve yatirimlara iliskin bilgiler de verdi.

"Sizin görüsleriniz ve fikirleriniz benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kilavuz olacak’’

Belediye Binasi önüne getirilen otobüsün üzerinde konusma yapan Bahçetepe, ‘’Çocuklugumsun, gençligimsin Gaziosmanpasa. Bütün Gaziosmanpasalilar, bütün mahallelerimiz, 16 mahallenin 16 mahallesine hizmet gelecek. Bu belediyenin imkanlarindan herkes esit yararlanacak. Daha esit, daha adil, kentsel dönüsüm ve vatandasla barisik, vatandasi magdur etmeyen, metrekaresini küçültmeyen, bankaya borçlandirmayan, bu kentsel dönüsümü vatandaslarimizla yapacagiz. Daha fazla kres yapacagiz, daha fazla yesil alan yapacagiz. Bu belediyenin bütçesi artik sizin. Ben sadece bir emanetçiyim. Sizin görüsleriniz ve fikirleriniz benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kilavuz olacak. Siz yöneteceksiniz, ben yapacagim. Hep birlikte kazandik, hep birlikte yönetecegiz. 70 yildir bu semtte yasayan bir ailenin ferdiyim. Gaziosmanpasa’nin meydaninda büyüdüm, babam seyyar saticilik yapiyordu. Tam 25 yil lise ve üniversite okurken babamin yaninda çalistim. Gaziosmanpasa’nin bütün mahallesini biliyorum, sokaklarini biliyorum. Sizden birisiyim, dolayisiyla randevu yok, belediye artik sizin. Istediginiz zaman gelebilirsiniz’’ dedi.



‘’Gaziosmanpasa basardi, Istanbul basardi, Tam yol ileri diyorum’’

Konusmasina devam eden Bahçetepe, ‘’Bu seçimin kazanani, kaybedeni yok. Tek kazanan Gaziosmanpasa, tek kazanan sizsiniz. Bana oy vermis, vermemis hiç önemli degil. Ben size esit nazarda bakiyorum, siyaset bunu gerektirir. Bütün vatandaslara, bütün vatandaslarimin çocuklarina, gençlere esit hizmet edecegiz. Gaziosmanpasa’nin tüm imkanlarini sizler için seferber edecegiz. Bir daha söylüyorum, tek kazanan Gaziosmanpasa. Gaziosmanpasa basardi, Istanbul basardi. Tam yol ileri diyorum, ayaginiza tas degmesin. Yasasin Mustafa Kemal, yasasin Gaziosmanpasa’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA