Bosanma Asamasindaydi, Kayinpeder Ve Kayinbiraderi Tarafindan Öldürüldü

Izmir’in Bayrakli ilçesinde karisiyla bosanma asamasinda olan bir kisi, aralarinda kavga çikan kayinpederi ve kayinbiraderi tarafindan öldürüldü.

Olay, Sogukkuyu mahallesinde saat 15.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, damat Ugur Yurtseven (33), bosanma islemlerini konusmak üzere kayinpederi M.S.S. (65) ve kayinbiraderi K.S. (36) ile bir araya geldi. Konusmanin tartismaya dönmesiyle, taraflar kisa sürede kavga etmeye basladi.

Kavga esnasinda silah ve biçak kullanilmasiyla damat Ugur Yurtseven agir yaralandi. Çevrede vatandaslarin durumu 112 Acil Saglik ve polis ekiplerine bildirmesine üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Saglik ekipleri, olay yerinde yaptigi incelemelerinin ardindan, biçak ve silah yaralari oldugu tespit edilen Yurtseven’in hayatini kaybettigini belirledi.

Kayinbirader ve kayinpeder olay yerinden kaçti

Öte yandan M.S.S. ve oglu K.S.’nin cinayeti isledikten sonra olay yerinden uzaklastigi ögrenildi. Süpheliler M.S.S. ve oglu K.S’yi arama çalismalari sürerken, olayla ilgili baslatilan sorusturma ise devam ediyor.
Kaynak: İHA