Bayram Sekerleri Ve Çikolatalar Tezgahlari Renklendirdi

Mus’ta Ramazan Bayrami’na sayili günler kala bayram sekerleri ve çikolatalar tezgahlardaki yerini aldi.

Bayram Sekerleri Ve Çikolatalar Tezgahlari Renklendirdi
Mus’ta vatandas ve esnaflarin Ramazan Bayrami hazirliklari devam ediyor. Ramazan bayraminin gelisi ile birlikte market ve alisveris merkezlerindeki seker ve çikolata stantlarina vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Kilosu 100 TL ile 600 TL arasinda satisa sunulan çikolatalari almak isteyen vatandaslar, seker çesitliligi karsisinda karar vermekte zorlandi.

Tezgahta 100 çesitten fazla seker ve çikolata çesidi bulundurduklarini aktaran Furkan Yasar isimli esnaf, "Ramazan Bayramina sayili günler kaldi. Vatandaslardan çok fazla talep var. Kilosu 100 TL ile 600 TL arasinda degisen seker fiyatlarimiz mevcuttur. Köylerden gelen ailelerimiz var. Onlar genellikle 10 kilodan fazla seker aliyor” dedi.

Bayram için 15 kilo seker alacagini ifade eden Zülküf Çelik isimli vatandas, "Bizler bayram alisverisine geldik. Her taraf civil civil. Herkeste bir bayram telasi var. Kalabalik bir aileyiz. Onun için her bayram 10 ila 15 kilo arasinda seker aliyoruz. Fiyatlar biraz pahali ama olsun biz sekerimizi aliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA