Tanju Özcan Açiklamasi 'Insallah 7. Mazbatami Bolu'dan Degil, Ankara'dan Alacagim'

Bolu’da Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde 53 bin 881 oy alarak ikinci kez Belediye Baskani seçilen CHP’li Tanju Özcan, mazbatasini törenle aldi. Törende konusan Baskan Özcan, "Insallah 7. mazbatami Bolu’dan degil Ankara’dan alacagim" dedi.

Tanju Özcan Açiklamasi 'Insallah 7. Mazbatami Bolu'dan Degil, Ankara'dan Alacagim'
Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde 53 bin 881 oy ile en yakin rakibine 24 bin 510 oy fark atan Tanju Özcan, ikinci kez Bolu Belediye Baskani seçildi. Bolu Belediyesi Necip Fazil Kültür Merkezi’nde Tanju Özcan için mazbata töreni düzenlendi.

Törene Özcan’in yani sira yeni seçilen CHP’li belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayida partili de katildi.

Bolu Belediye Baskani Tanju Özcan mazbatasini Bolu Merkez Ilce Seçim Kurulu Baskani Abdülkadir Müjde’den aldi.

"Insallah 7. mazbatami Bolu’dan degil Ankara’dan alacagim"

Mazbatasini aldiktan sonra açiklamalarda bulunan Özcan, "Bu benim 6. mazbatam. Önce onu ifade edeyim. 4 kez bu sehre hizmet etmek için milletvekili olarak seçilmistim. 2. kez de belediye baskanligi görevini üstlendik. Böylece Bolu Seçim Kurulundan aldigim 6. mazbatam bu. Insallah 7. mazbatami Bolu’dan degil Ankara’dan alacagim. Bu süreçte her daim yanimda duran örgütümüze, il baskanimiza, ilçe baskanimiza, degerli çalisma arkadaslarima ve tüm Bolu halkina sükranlarimi arz ediyorum. Insallah 2. dönemde hep birlikte daha güzel bir Bolu insa edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA