Bolu'da Bayram Tatilinde 2 Kat Ekip Çalisacak

Bolu Valisi Erkan Kiliç, Ramazan Bayrami tatili boyunca Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolundaki güvenligin saglamasi için ekiplerin 2 katina çikarilacagini açikladi.

Bolu'da Bayram Tatilinde 2 Kat Ekip Çalisacak
Ramazan Bayrami tatilini memleketlerinde geçirmek veya tatil bölgelerine gitmek isteyen vatandaslar hafta sonu itibariyle yola çikacaklar. Türkiye’nin en önemli geçis güzergâhlarindan olan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dagi Tüneli mevkisi ile D-100 kara yolunun Bolu geçisinde bayram trafigi yogunlugu için ekipler teyakkuza geçti.

Bolu Valiliginde gerçeklestirilen asayis ve güvenlik bilgilendirme toplantisinda konusan Bolu Valisi Erkan Kiliç, olumsuz durumlarin önüne geçmek için hazirliklarin basladigini söyledi.

Bu kapsamda 85 ekip ile 182 personel görev alacak.

“Asayis trafik tedbirleri üst seviyede alinmistir”

Vatandaslardan trafik kurallarina uymalarini isteyen Kiliç, “Ölümlü, yaralanmali trafik kazalarinin önlenmesi, bayram tatilinin huzur ve güven içerisinde geçirilmesi, asayisin muhafazasi ile kamu düzenini saglamak amaciyla asayis trafik tedbirleri üst seviyede alinmistir. Bayram tatilinin huzur ve güven ortaminda geçmesi için yapacagimiz seyahatlerde siz degerli vatandaslarimizin hiz limitlerine uymasi, emniyet kemerlerinin takilmasi hususlari basta olmak üzere tüm trafik kurallarina riayet edilmesi can güvenligimiz açisindan büyük önem arz etmektedir” dedi.



“Personeli 2 katina çikartacagiz"

Bayram tatili boyunca bölgede 2 kat ekibin çalisacagini ifade eden Kiliç, “Görevlendirilecek personeli 2 katina çikartacagiz. Kontrol noktalarini bu tatilde arttiracagiz. Biz hiçbir vatandasimizin burnunun kanamasini istemiyoruz. Yaralanmasini istemiyoruz. Bundan dolayi jandarma, emniyet, bizler Içisleri Bakanligimiz, herkes bu tatil boyunca, ayakta olacak. Kontrolümüz sik sik olacak. Vatandaslarimizi sürekli bu tatil boyunca uyaracagiz” ifadelerini kullandi.

Toplantida Bolu Il Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren ve Bolu Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Mehmet Avci da yer aldi.
Kaynak: İHA