Baskan Çelik Açiklamasi 'Ögrencilerimize Yeni Dönemde Çok Güzel Sürprizlerimiz Olacak'

Ara tatil nedeniyle egitim camiasi, ögrenciler ve velilere yönelik mesaj yayinlayan Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, “Mutlu, huzurlu ve saglik dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Göreve basladigimizda egitimin çitasini üst seviyelere tasimak, daha güzel yarinlarda bir araya gelmek için hepimiz tüm gayretimizle çalisacagiz” dedi.

Baskan Çelik Açiklamasi 'Ögrencilerimize Yeni Dönemde Çok Güzel Sürprizlerimiz Olacak'
Serdivan Belediye Baskani Osman Çelik, egitim-ögretim yili ikinci dönem ara tatili nedeniyle bir mesaj yayinladi. Ara tatil döneminin Ramazan Bayrami’na denk gelmesinin tatili ögrenciler için daha da güzellestirdigine vurgu yapan Baskan Osman Çelik, “Gelecegimizin teminati olan, ülkemizin ve bizlerin gözbebegi, evlatlarimiz, ögrencilerimiz yorucu bir egitim maratonun ardindan ara tatile çikiyor. Egitimcilerimize, velilerimize ve ögrenci kardeslerimize güzel bir ara tatil dönemi diliyorum” diye konustu.



“Daha güzel yarinlar bizi bekliyor”

Ögrencilere seslenen Baskan Çelik, “Kiymetli kardesim. Ailen ve ögretmenlerin basta olmak üzere senin en iyi egitimi alman için herkes çok çalisiyor. Bizler seni çok seviyoruz. Sen mutlu ol, en iyi egitimi al, yüzün hep gülsün diye durmadan canla basla çalisacagiz. Bu ara tatil dönemini güzelce degerlendirmeni diliyorum. Dinlen ve yeni dönemde derslerine simsiki saril. Kalemi, kagidi ve kitabini hiç birakma. Göreve basladigimizda senin için daha güzel isler yapip, çesitli sürprizlerle bir arada olacagiz” seklinde konustu.



“Egitime destegimiz artarak sürecek”

Daha sonra okul idarecileri ve ögretmenlere seslenen Baskan Osman Çelik, “Kiymetli egitimcilerimiz. Büyük bir özveriyle daha iyi bir egitim için gösterdiginiz mücadeleyi yüregimizde hissediyoruz. Her biriniz bizler için çok kiymetlisiniz. Sizlerle birlikte yeni dönemde Serdivan’da egitimin daha kaliteli hale gelmesi için el ele verip güçlü bir sekilde yol alacagiz. Egitim çitasinin daha yüksek seviyelere tasinmasi noktasinda hepimize büyük görevler düsüyor” ifadelerini kullandi.

"Çitayi yükseltmek için çalisacagiz"

Son olarak velilere seslenen Baskan Çelik, “Kiymetli hemsehrilerim. Büyük emeklerle okutmaya çalistiginiz, üzerine titrediginiz evlatlariniz ülkemizin geleceginin insasinda önemli bir rol oynayacaktir. Emeklerinizi ve çabalarinizi biz çok kutsal ve degerli görüyoruz. Insallah göreve basladigimizda sizlerle, egitimcilerimiz ve ögrencilerimizle çok sayida etkinlik ve organizasyonda bir araya gelecegiz. Egitim alaninda destegimizi asla esirgemeyecegiz. Bu vesileyle Ramazan Bayrami’nizi da en içten dileklerimle kutluyor, her birinizi sevgi ve saygiyla selamliyorum” dedi.

Kaynak: İHA