Sanat Akademisi Ögrencileri Türkiye'nin Gururu Oldu

Izmit Belediyesi Sanat Akademisi ögrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, Angel Voice Festival bünyesinde gerçeklestirilen klasik müzik yarismasinda Türkiye’yi temsil ederek kendi dallarinda birinci oldu.

Sanat Akademisi Ögrencileri Türkiye'nin Gururu Oldu
Izmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü ögrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, kültür sanat dernegi "Thalia Art Development Fulcrum" tarafindan 26-30 Nisan tarihleri arasinda Belgrad, Sirbistan’da düzenlenen klasik müzik yarismasi "Angel Voice Classic" de finalist olarak ülkelerini temsil etti.

Prestijli uluslararasi müzik festivali Angel Voice Festival’in bir parçasi olan yarisma, rekabet, sahne gösterisi ve egitim bölümü gibi 3 ana bileseni kapsiyor. Müzikal yeteneklerin ve kültürel çesitliligin kutlanmasiyla ünlü olan Angel Voice Festival, kültürel alisverisi ve sanatsal ifadeyi tesvik etmeyi amaçliyor.

Jüri üyeleri, taninmis ve saygin ses ögretmenleri, profesörler, besteciler, profesyonel müzisyenler ve yapimcilardan olusuyor. Izmit Belediyesi Sanat Akademisi ögrencileri Öykü Elvin Tuna ve Ceylin Seden Keser, bu önemli yarismada Izmit Belediyesi Sanat Akademisini ve Türkiye’yi kendi dallarinda en iyi sekilde temsil ederek birinci olma basarisini gösterdi.
Kaynak: İHA