Saglikta Siddet Bu Defa Hekimler Arasinda Yasandi

Giresun Egitim ve Arastirma Hastanesine muayene için giden bir doktorla, muayene olmak istedigi doktor arasindaki tartisma kavgaya dönüstü.

Saglikta Siddet Bu Defa Hekimler Arasinda Yasandi
Edinilen bilgilere göre, Giresun Egitim ve Arastirma Hastanesinde Üroloji klinigine muayene için gelen isminin açiklanmasini istemeyen bir doktorla muayene olmak istedigi Dr. Ugur Semiz arasindaki tartisma siddete dönüstü. Her iki doktorda birbirinden davaci oldu.

Olayla ilgili açiklama yapan Giresun Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Fazil Kulakli, "Hastanemiz Üroloji Kliniginde görevli Asistan Doktorumuz Ugur Semiz’e yapilan saldiriyi siddetle kiniyoruz. Saldiri hakkinda hukuki süreç baslamistir ve bu sürecin yakinen takipçisi olacagiz” dedi.

Giresun Tabip Odasi ise sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, “Giresun Egitim ve Arastirma Hastanesi Üroloji Ana Bilim Dali Asistan hekimlerinden Dr. Ugur Semiz bugün saat 15.30 sularinda görevi basinda iken bir hastasi tarafindan darp edilmistir. Hekim arkadasimiza geçmis olsun dileklerimizi sunariz” açiklamasini yapti.

"Müdafaa hakkimi kullandim”

Ismini açiklamak istemeyen doktor ise, “Bir hekim olarak tedavi almaya gittim. En dogal hakkim olan saglik hakkimdan magdur birakildim. Mobing tehdit ve saldiriya ugradim ve nefsi müdafaa davranisinda bulunarak olay yerinden çiktim ve tüm hukuksal haklarimi kullandigim” dedi.

Kaynak: İHA