Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren Mal Varligini Açikladi

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, seffaf yönetim anlayisiyla görevine devam ediyor. Yaptigi halk toplantilariyla ve Gemlik için yogun mesai temposuyla görevine devam eden Baskan Deviren, içerisinde çok sayida kalemin bulundugu mal beyanini açiklayarak belediyenin panosuna asti.

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren Mal Varligini Açikladi
Gayrimenkul, otomobil, hisse senedi ve mevduat hesabi gibi çesitli tasinmazlarin bulundugu mal beyani, yillari ve o yil ki sahip oldugu degerleri de içerisinde barindirirken, Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren tarafindan 29 Nisan 2024 tarihinde imza altina alindi.

Gemlik Belediyesi’nin seffaf belediyecilik anlayisiyla ilçeye hizmet ettigini ifade eden Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, “Her hafta gerçeklestirdigimiz halk günüyle vatandaslarimizla bulusmaya devam ediyoruz. Hem sokakta hem de yaptigimiz etkinliklerle her zaman vatandasimizin yaninda oluyoruz. Seffaf belediyecilik anlayisimizi görevimizin her aninda devam ettirecegiz. Bugün belediyemizin panosuna mal beyanimizi asarak vatandaslarimiza ilan ediyoruz” dedi.

Konusmalarin ardindan Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren tarafindan mal beyani imza altina alinarak belediye duyuru panosuna asildi.
Kaynak: İHA