Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Bugün Isparta'miz Ülkemizde Söz Sahibi Olan Bir Sehir Haline Gelmeye Basladi'

Isparta Genç Is Insanlari Dernegi (IGIAD) Baskan Süleyman Çagri Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, her düsünce ve fikre açik olduklarini belirterek, "Bugün Isparta’miz, ülkemizde söz sahibi olan bir sehir haline gelmeye basladi" dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Bugün Isparta'miz Ülkemizde Söz Sahibi Olan Bir Sehir Haline Gelmeye Basladi'
Isparta Genç Is Insanlari Dernegi (IGIAD) Baskan Süleyman Çagri Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ile Isparta Belediyesinde bir araya geldi. Ziyaretten duydugu memnuniyetini dile getiren ve tesekkür eden Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, bugüne kadar dernekle uyumlu bir sekilde çalistiklarini, is birlikleri yaptiklarini aktardi. Baskan Basdegirmen, "Tabii ki Isparta’da genç olarak sizlerin bu islerin içerisinde olmasi bizim ufkumuzu daha çok açiyor, daha farkli projeler ortaya çikiyor. Bugüne kadar sizlerin projelerinden istifade ettik. Bundan sonra da insallah ayni düsünce ve ayni amaçla Isparta’miza hizmet edecek güzellikleri hep beraber paylasmak istiyoruz. Bizlere vermis oldugunuz düsünceler, fikirler çok degerli" seklinde konustu.

Her düsünce ve fikre açik olduklarini aktaran Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, "Bugün Isparta’miz ülkemizde söz sahibi olan bir sehir haline gelmeye basladi.

Daha önceleri Isparta’ya özel turlar yapilmazken, simdi komsu illerimizden günübirlik veya 2 günlük özel turlar yapilmaya baslandi. Andik Deresi, Kirazlidere, Gölcük, Egirdir olsun o degerleri gayet güzel bir sekilde sunabiliyoruz. Sehrimize disaridan misafir alabiliyoruz. Bunlar da sizin gibi genç arkadaslarimizin bizlere verdigi fikirlerdi. Hepimiz Isparta için bazi seyler yapmaya çalisiyoruz. O yüzden sizlerin fikirlerinizi önemsedigimizi de belirtmek istiyorum. Bundan sonraki çalismalarimizda da el birligi, güç birligi yaparak sehrimize hizmet edelim" görüslerinde bulundu.
Kaynak: İHA