Arya Tesisleri Kusadalilarin Vazgeçilmez Adresi Oldu

Kusadasi Belediyesi’nin öz istiraklerinden olan ve yüksek kalite standartlarina uygun olarak isletilen ARYA A.S’nin modern ve konforlu tesisleri, misafirlerine güler yüzlü uzman personeliyle sundugu hizmet, uygun fiyatlari ve lezzetli ürün çesitliligiyle kentte her mevsim ilgi odagi olmayi sürdürüyor. Kusadasi’nin farkli noktalarinda bulunan tesislerde, Adali Kart sahiplerine özel indirimler de uygulaniyor.

Arya Tesisleri Kusadalilarin Vazgeçilmez Adresi Oldu


Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesiyle uygulanan mali disiplin sayesinde istikrarli bir yapiya kavusturulan, benimsenen profesyonel yaklasimla da yenilenerek modern ve estetik bir görünüm kazanan ARYA A.S Tesisleri, Kusadalilarin vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Uygun fiyata sundugu lezzetleri ile de begeni toplayan konforlu tesisler, her gün binlerce kisiyi agirliyor. Isletmelerde görevli personel ise her daim güler yüzlü hizmetleriyle ziyaretçilerden tam not aliyor.

Yüksek kalite ve hijyen standartlari uygulaniyor

Yüksek kalite standartlarina uygun olarak isletilen tesislerde gida ürünlerinin hijyenik bir ortamda üretilmesi ve saklanmasi için gerekli olan her türlü önlem aliniyor. Bu amaçla ARYA A.S’de görev yapan gida mühendisi, düzenli olarak kent genelindeki tüm tesislere giderek imalathane bölümlerinin hijyen kurallarina uygun olup olmadigini denetliyor. Aritilmis suyun kullanildigi ARYA tesislerinde gida, su ve diger ürünlerden alinan numuneler, gerekli olan testlerin yapilmasi için her hafta laboratuvara yollaniyor.

Adali Kart’in ayricalikli dünyasi burada

ARYA Tesisleri’nde, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel tarafindan Ocak ayinda yasama geçirilen Adali Kart uygulamasi kapsaminda Kusadalilara avantajlar da sunuluyor. Kusadasi’nda ikamet etme sartiyla 18 yasini doldurmus herkesin sahip olabildigi Adali Kart ile tesislerde alkol hariç diger ürünlerde yüzde 30 indirim yapiliyor. Önümüzdeki günlerde, kentteki diger anlasmali isletmelerde de yayginlasacak olan uygulama yüzleri güldürüyor.

Tesislerdeki hizmetten çok memnun oldugunu belirten Sultan Gözdag, “Her zaman ilk tercihimiz ARYA tesisleri oldu. Adali Kart’in çikmasiyla birlikte de daha sik gelmeye basladik. Tesisler gerçekten he yönüyle mükemmel. Baskan Ömer Günel’e tesekkür ediyorum” dedi.



Torunlariyla birlikte Bülent Ecevit Parki’nin hemen yaninda bulunan ARYA Kafe Bistro’ya gelen Nadir Arslan ise, “Öncelikle Adali Kart sahiplerine yapilan indirim özellikle biz emekliler için çok faydali oldu. Tesislerde yemeklerden tatlilara kadar tüm yiyecekler çok lezzetli. Çalisan personelden de memnunuz” diye konustu.

Kaynak: İHA