Osmaneli'nin Yeni Belediye Baskani Bekir Torun Mazbatasini Aldi

31 Mart Pazar günü yapilan yerel seçimlerde Bilecik’in Osmaneli Belediye Baskanligi görevine seçilen Bekir Torun mazbatasini aldi.

Osmaneli'nin Yeni Belediye Baskani Bekir Torun Mazbatasini Aldi
Osmaneli Belediye Baskani Bekir Torun ve IYI Partili meclis üyeleri, YSK Ilçe Seçim Kurulu Baskani Hâkim Onur Tuncer’ den mazbatalarini aldi. Yeni Belediye Baskani Bekir Torun, yaptigi konusmada, kendisine oy veren ve vermeyen herkesin belediye baskani olacagini belirterek, “Bu mazbata, hepinizin verdigi emeklerin bir sonucudur. Inaniyorum ki bu dönem Osmaneli için her seyin çok güzel oldugu bir süreç olacaktir. Buna ben son derece eminim, sizler de emin olun. Osmaneli Belediyesi olarak en iyi hizmeti verecegimiz konusunda müsterih olun" dedi.

Seçim yarisinin son derece düzeyli ve güzel bir havada geçmesinden duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Torun, söyle devam etti:

“Nihayetinde bu seçimi bir kisi kazanacakti. Nitekim bizler hak ettigimizi düsünüyorduk ve öyle de oldu. Ben, Osmaneli de yasayan herkesin belediye baskaniyim. Burada gördügünüz tüm belediye meclis üyelerimiz de Osmaneli halkinin belediye meclis üyeleridirler. Bu konuda hiç kimsenin en ufak bir tereddüdü olmasin. Biz gücümüzü Osmaneli den ve halkimizdan aliyoruz. Bu yüzden de önümüzde yapilacak çok is var. Osmaneli Belediyesi olarak tüm imkanlari seferber ederek, ilçemize en iyi hizmeti verebilmek için çalismalarimiza hemen basliyoruz. Osmaneli’mizin ihtiyaci olan tüm hizmetleri yapacagiz. Bundan da hiç kimsenin en ufak bir süphesi olmasin" diye belirtti.

Mazbatasini alan Baskan Torun, kendisinin göreve gelmesi için emek veren partililerine ve Osmaneli halkina tesekkür etti. Mazbatalarini alan Belediye Meclis üyeleri, partililer ve vatandaslar “Halkin Baskani Bekir Baskan” sloganlariyla parti binasina geçtiler. Baskan Bekir Torun, Belediye Baskanlik görevine yarin baslayacagini belirtti.

Kaynak: İHA