Bayram Taskin Açiklamasi 'Ülkemizde Merkez Ilçeler Arasinda Birinciyiz'

Rekor oyla Battalgazi Belediye Baskani seçilen Bayram Taskin mazbatasini alarak görevine resmen basladi.

Bayram Taskin Açiklamasi 'Ülkemizde Merkez Ilçeler Arasinda Birinciyiz'
31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde AK Parti’den Battalgazi Belediye Baskani seçilen Bayram Taskin görevine resmen basladi.

Malatya Adliyesi’nde düzenlenen programda mazbatasini alan Baskan Taskin, “Bizlere bu gururu yasatan tüm Battalgazili hemsehrilerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Mazbata töreni sonrasinda açiklama yapan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Öncelikle 31 Mart Yerel Seçimlerinde bizleri sandiktan zaferle çikaran, bizlere bu gururu yasatan tüm Battalgazili hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Büyüksehir Belediyelerine bagli merkez ilçeler arasinda partimiz adina en yüksek oy alarak ülkemizde birinci sirada yer aldik. Bu büyük basariyi hemsehrilerimizin teveccühüne, sevgisine borçluyuz. Bayrak yarisinda görevi devraldik. Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in yolundan giderek Gerçek Belediyeciligi, Gönül Belediyeciligi vizyonunu degerli Battalgazililerle bulusturmaya devam edecek; canla basla çalisarak Türkiye Yüzyili’nda Battalgazi’mizi parlayan bir yildiz haline getirecegiz. Siyasetimiz bu sorumlulugun bilincinde olarak kesintisiz hizmet dönemine son hizla devam edecektir. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, her zaman yanimizda olan Battalgazili hemsehrilerimize layik olabilmek için durmadan yorulmadan çalismaya devam edecegiz. Hizmetlerimize en kisa zamanda baslayip bu hizmetleri bes yilda Battalgazi’mize kazandirmak istiyoruz. Malatya’da seçimi kazanarak görevine baslayan belediye baskanlarimizi tebrik ediyorum; her birine çalismalarinda basarilar diliyorum” dedi.

Yüzde 55,86 ile AK Parti’den büyüksehir belediyelerine bagli merkez ilçeler arasinda en yüksek oyu alarak Battalgazi Belediye Baskani seçilen Bayram Taskin, 1974 yilinda Malatya’nin Battalgazi ilçesinde dogdu. Ilkögretim, ortaögretim ve lise egitimini Malatya’da tamamlayan Taskin, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1997 yilinda mezun oldu. 1998 yilinda stajini tamamlayip Malatya Barosu bünyesinde 25 yili askindir serbest avukatlik yapan Taskin, 2010-2012 yillari arasinda Malatya Barosu Baskanvekilligi görevini üstlendi. Uzun yillar siyasette aktif rol üstlenen ve 2013-2014 yillari arasinda AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskanligi da yapan Bayram Taskin evli ve 3 çocuk babasi.
Kaynak: İHA