Baskan Büyükkiliç, Esnafla Bulustu, Seyh Ibrahim Tennuri Hazretleri'nin Türbesini Ziyaret Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Melikgazi ilçesinde esnaf ve vatandaslarla bulusurken, sehrin meshur mutasavviflarindan Seyh Ibrahim Tennuri Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti.

Baskan Büyükkiliç, Esnafla Bulustu, Seyh Ibrahim Tennuri Hazretleri'nin Türbesini Ziyaret Etti
Vatandaslarin ve esnaflarin sicak, samimi ilgisi ve sevgisi ile karsilasan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç, esnafa hayirli ve bereketli isler diledi. Esnaf ile vatandaslar da Büyükkiliç’a ilgi ve alakasindan dolayi tesekkür ederek, yeniden Büyüksehir Belediye Baskani seçilmesinden dolayi tebriklerini ilettiler.

Öte yandan milli ve manevi degerlere sahip çikan Büyükkiliç, bu kapsamda sehrin meshur mutasavviflarindan Seyh Ibrahim Tennuri Hazretleri’nin türbesini de ziyaret ederek, dua etti.

Baskan Büyükkiliç, Kayseri’nin en büyük degerlerinden birinin birlik ve beraberlik oldugunu söyleyerek, “Kayseri’mizde metfun meshur mutasavviflardan Seyh Ibrahim Tennuri Hazretleri’nin türbesini ziyaret ederek, kadirsinas esnaflarimiz ve hemsehrilerimizle bir araya gelmenin mutlulugunu yasadik” dedi.

Tüm Kayserililere tesekkürlerini ileten Büyükkiliç, “Yeni 5 yil yolunda hemsehrilerimizin her birine göstermis olduklari destek ve sevgi için ayri ayri tesekkür ederim. Rabbim birligimizi ve beraberligimizi daim etsin” diye konustu.

Kaynak: İHA