Osmaniye'de Jandarmadan Okul Servislerine Denetim

Osmaniye’de jandarma ekipleri tarafindan okul servislerine yönelik gerçeklestirilen trafik denetiminde, 20 araç trafikten men edilirken, farkli suçlardan adli sicil kaydi bulunan 15 sürücünün ise okul servis soförlügünden el çektirilmesi saglandi.

Osmaniye'de Jandarmadan Okul Servislerine Denetim


Il Jandarma Komutanligi Trafik Jandarma ekiplerince, 1 Ocak - 26 Nisan tarihleri arasinda sorumluluk alanlarinda bulunan okullarda ve çevresinde okul servis araçlari ve servis sürücülerine yönelik denetim gerçeklestirildi.

Uygulamalardaki amacin sürücülerin trafik kural, yasaklama ve kisitlamalarina uygun sekilde araç kullanmalarina yöneltmek, trafik kazalarini en aza indirmek, ögrencilerin güvenli bir sekilde seyahat etmelerini saglamak maksadiyla gerçeklestirildigi kaydedildi. Okullarda ögrenim gören ögrencilerin güvenligini temin etmek amaciyla okul servis araçlarina yönelik yapilan denetimlerde eksikligi tespit edilen 20 araç trafikten men edilirken, farkli suçlardan adli sicil kaydi bulunan 15 sürücünün ise okul servis soförlügünden el çektirilmesi saglandi.
Kaynak: İHA