Battalgazi'de Yol Çalismalari Sürüyor

Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri son bir hafta içerisinde yol ve kaldirim çalismalarina hiz verdi. Ekipler, 8 mahallede kaldirim ve yol çalismasi gerçeklestirdi. Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, ihtiyaç duyulan her noktada çalismalar yapilacagini ifade etti.

Battalgazi'de  Yol Çalismalari Sürüyor
Ilçenin her kösesinde ulasimin rahat ve güvenli olarak saglanabilmesi ve vatandaslarin taleplerinin çözüme kavusmasi amaciyla Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’in verdigi talimatlar dogrultusunda son bir haftada çalismalarina hiz veren Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Orduzu, Gülümusagi, Toygar ve Alacakapi Mahalleleri’nde toplamda 5 kilometre stabilize yol serim; Yildiztepe, Alacakapi, Toygar ve Battalgazi Mahalleleri’nde asfalt yama; Alacakapi, Haniminçiftligi ve Zafer Mahalleleri’nde ise kilit parke tasi tamirat ve döseme çalismalari gerçeklestirdi; iki çalisma toplamda 3 bin metrekarelik alanda yapildi.

Baskan Taskin: “Ihtiyaç Neredeyse Ekiplerimiz Orada”

Battalgazi’nin her sokagi, her caddesi için durmadan çalismaya devam edeceklerini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Belediye olarak ilçemizin her noktasinda vatandaslarimizin yasam standartlarini yükseltmek ve onlarin refahini artirmak için çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Battalgazi’mizin çesitli noktalarinda hizli ve etkili bir sekilde yol bakim ve onarim çalismalari gerçeklestirdik. Ekiplerimiz Orduzu, Gülümusagi, Toygar ve Alacakapi Mahalleleri’nde stabilize yol serim; Yildiztepe, Alacakapi, Toygar ve Battalgazi Mahalleleri’nde asfalt yama; Alacakapi, Haniminçiftligi ve Zafer Mahalleleri’nde kilit parke tasi tamirat ve döseme çalismalari gerçeklestirdi. Ilçemiz genelinde 40 cadde ve sokakta çalismayi yaparak vatandasimizin hizmetine sunduk. Yapilan çalismalar ile birlikte, vatandaslarimizin sokaklarinda, caddelerinde daha konforlu bir ulasim deneyimi yasamasini sagliyoruz. Her alanda ihtiyaç neredeyse ekiplerimiz orada çalisiyor. Mahallelerimizde çalismalarimizi gerçeklestirirken vatandaslarimizin taleplerini dikkate alarak magduriyetlerini gidermeyi hedefliyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak, ilçemizin her bir kösesinde yasayan vatandaslarimizin ihtiyaçlarini en iyi sekilde karsilamak için; memnuniyeti ve konforu için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA