Kaza Yapan Israilli Bakanin Kaburgalari Kirildi

Israil’de kirmizi isikta geçerek kaza yapan Israil Ulusal Güvenlik Bakani Itamar Ben-Gvir’in kaza nedeniyle kaburgalarinin kirildigi ve vücudunda morluklar oldugu açiklandi.

Israil Ulusal Güvenlik Bakani Itamar Ben-Gvir’i tasiyan resmi araç, Ramle kentinde 26 Nisan’da kirmizi isikta geçerek kaza yapmisti. Baska bir araçla çarpisarak takla atan araçta bulunan Israilli bakanin durumuna iliskin açiklama geldi. Hadassah Hastanesine kaldirilan Ben-Gvir’in durumunun iyi oldugu açiklandi. Hastane tarafindan yapilan açiklamada, Bakanin geçirdigi kaza sonucu kaburgalarinin kirildigi kaydedildi. Vücudunda morluklar olusan Bakan Ben-Gvir’in tedbir amaciyla bir gece daha hastanede kalacagi bildirilen açiklamada, kazada yaralanan kizlarindan birinin ise taburcu edildigi aktarildi.

Kirmizi isikta geçmisti

Kirmizi isik durmayan Ben-Gvir’i tasiyan resmi aracin baska bir araca çarptiktan sonra takla attigi kazada 3 kisi yaralandi. Israil medyasi, Ben Gvir’in makam aracinin son aylarda çok sayida trafik ihlali yaptigina dair raporlarin oldugunu yazdi.

Ben Gvir, geçtigimiz yil da aracinin kirmizi isikta geçmesi sonucu baska bir kazaya daha karismisti. Israil medyasi da Gvir’in soförüne trafik kurallarina uymamasi yönünde talimat verdigini bildirmisti.
Kaynak: İHA