Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik, Kaliteli Egitimin Gözde Merkezi Oldu'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, egitim alanina yönelik çalismalari yogun bir sekilde sürdürdüklerini, ilçenin kaliteli egitimin gözde merkezi oldugunu söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik, Kaliteli Egitimin Gözde Merkezi Oldu'
Canik’te egitime yönelik vizyon projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçeyi kaliteli ve nitelikli egitimin durak noktasi haline getirdiklerini belirtti.

Canik’te egitime yönelik gerçeklestirdikleri çalismalarin, veliler ve ögrenciler tarafindan büyük bir ilgi ve memnuniyetle karsilandigini vurgulayan Baskan Ibrahim Sandikçi, “Bilgileri ve tecrübeleriyle ülkemize katki saglayacak nesilleri titizlikle yetistiriyoruz” seklinde konustu.

Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsü’nde ögrencilere bilim ve teknoloji alaninda verdikleri egitimlerin en temelden basladigini ve özel müfredat çerçevesinde uygulamali ve teorik olarak ilerledigini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, “Canik Özdemir Bayraktar Kesif Kampüsümüzü, ögrencilerimizin bilim ve teknoloji alaninda deneyim sahibi oldugu atölyeler, kesif alanlari ve laboratuvarlarla dizayn ettik. Özel olarak hazirladigimiz egitim müfredati ile teorik olarak islenen her bir konu akabinde uygulama egitimlerine geçiyoruz. Ögrencilerimiz, uzman egitmenlerimiz esliginde atölye, deney ve gözlem çalismalari gerçeklestiriyor. Burada egitim alanina farkli bir bakis açisi kazandiran konsept ve ders modülleriyle egitimlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerine yer verdi.

Canik’in kaliteli egitimin gözde merkezi olduguna dikkat çeken Sandikçi, “Canik’teki okullarimizda, Canik akil ve zekâ oyunlari siniflarinin kurulumlarini gerçeklestirdik. Ögrencilerimizin hizmetine sundugumuz siniflarimizi, zihinsel gelisime katkilar sunan tarihi zeka ve strateji oyunlariyla güçlendirdik. Tarihi zeka ve strateji oyunlariyla ögrencilerimizin karar alma, stratejik düsünme gibi pek çok bilissel özelliginin gelismesine katkilar sagliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA