'14. Uluslararasi Tarim, Orman Ve Insan Fotograf Yarismasi'na Basvurular Basladi

Tarim ve Orman Bakanliginca topragin, suyun, tarimin ve ormanin önemine iliskin duyarliligi artirmak amaciyla 14’üncüsü düzenlenen ve bu yil ilk kez uluslararasi boyuta tasinan "Tarim, Orman ve Insan Fotograf Yarismasi" için basvurular basladi.

'14. Uluslararasi Tarim, Orman Ve Insan Fotograf Yarismasi'na Basvurular Basladi
Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan geleneksel hale gelen "Tarim, Orman ve Insan Fotograf Yarismasi" bu yil "14. Uluslararasi Tarim, Orman ve Insan Fotograf Yarismasi" adiyla düzenleniyor.

6 kategoride gerçeklestirilen yarismanin "Tema" kategorisinin bu yilki konusu, "Üretimin ve Üreticinin Yüzyili" olarak belirlendi.

Yarismacilar; tarim, hayvancilik, orman, toprak, su, su ürünleri, gida ve muhafazasi, her türlü tarim hareketliliginin islenmesi, üretici, çiftçi, çoban, köylü ve köy yasamina dair faaliyetleri konu alan fotograflarla yarismaya katilabilecek.

Basvurularin alinmaya basladigi yarismanin sonuçlari 23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasinda bildirilecek. Yarismada, 14 daldaki ödüller törenle eser sahiplerine verilecek. Yarismada bazi eserlerin yer aldigi sergi de açilacak.

Basvurular, 31 Agustos’a kadar devam edecek.
Kaynak: İHA