Sevgilisini Birakmak Için Arkadasinin Otomobilini Aldi, Motosikletliyi Öldürdü

Adana’da sevgilisini eve birakmak için arkadasinin otomobilini habersiz alip yola çikan genç, direksiyon hakimiyetini kaybedip önce motosiklete ardindan da 3 otomobile çarparak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü hayatini kaybederken, ifadesinde “Saate baktigim sirada motosikletliyi görmedim ve çarptim. Olayin sokuyla ve kalabalik olunca kaçtim” diyen süpheli tutuklandi.

Sevgilisini Birakmak Için Arkadasinin Otomobilini Aldi, Motosikletliyi Öldürdü
Edinilen bilgiye göre kaza, 21 Nisan’da saat 01.00 siralarinda Seyhan ilçesi Ziyapasa Mahallesi, Mustafa Kemal Pasa Bulvari’ndaki kavsakta meydana geldi. Üniversite ögrencisi Izzet Sefa R. (21), sevgilisi Bahar T. (20) ve diger arkadaslariyla bir mekanda bulusup, içki içti. Bir süre sonra Bahar T. eve gitmesi gerektigini söyleyince, sevgilisi Izzet Sefa R. ile birlikte masadan kalkti. Izzet Sefa R., bulustugu arkadaslarindan Ezgi M.’nin 01 BBB 83 plakali otomobilini habersiz bir sekilde alip, mekandan ayrildi. Sürücü Izzet Sefa R., kavsakta ilerledigi sirada direksiyon hakimiyetini kaybedip önce motosikletli Ziyad S.’ye (33), ardindan da 3 otomobile çarpti. Çarpmanin etkisiyle motosikletten düsen Ziyad S., basini asfalta vurarak agir yaralandi. Süpheli Izzet Sefa R. ise otomobili ve sevgilisini birakip, yaya olarak kaçti.

Diger sürücülerin ihbariyla kaza yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Ilk müdahalesi yapilan Ziyad S. ile otomobil sürücülerinden Yakup Yasar T. (33) Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Ameliyata alinan Ziyad S., doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Polisin bilgisine basvurdugu Bahar T., Izzet Sefa R.’nin alkollü oldugunu öne sürdü. Olayla ilgili çalisma baslatan Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Suç Önleme ve Sorusturma Büro Amirligi ekipleri, Izzet Sefa R.’yi yakaladi.

Polis merkezine götürülen Izzet Sefa R. ifadesinde, “Kiz arkadasimi birakmak için mekandaki valeden anahtari aldim. Bahar’in araci aldigimizi söyledigini düsündüm. Saate baktigim sirada motosikletliyi görmedim ve çarptim. Olayin sokuyla ve kalabalik olunca kaçtim. Pismanim” dedi.

Islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Izzet Sefa R., çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA