Masterler Kosu Grubu Kirmizi Periler Diyarinda

Çesitli mesleklerde çalisan, esnaf, akademisyen, emekli ve yöneticilik yapan 35 ile 70 yas üzerindeki kisilerin bir araya geldigi Palandöken Masterler Kosu Grubu, bu defa Narmanli Peri Bacalari’nda kostu.

Masterler Kosu Grubu Kirmizi Periler Diyarinda
"Çilgin Dadaslar" olarak nitelendiren grubun koordinatörlügünü yapan Hikmet Marasli, “Her pazar yaptigimiz sabah kosumuzu, ekip üyemiz olan Halkbank Bölge Müdürü Yardimcisi Emrullah Okumus ve Narman Belediye Baskani Adem Kinali’nin daveti ile Narman Peri Bacalarinda gerçeklestirdik. Amacimiz; kosumuzu Peri Bacalarinda yaparak, oranin dogal güzelliklerinin daha büyük kitlelere duyurulmasina katki saglamakti. Bunu da gerçeklestirdigimiz için mutluyuz. Çünkü Peri Bacalarinin bulundugu kanyon gerçekten doga harikasi bir yer.” dedi.

Palandöken Masterler Kosu Grubu, Erzurum’dan 25 kisilik bir grup halinde, Narman Peri Bacalarina gitti. Sabah saat 08:00 de baslayan etkinlik, tesislerin bulundugu alandan, seyir terasinin bulundugu noktaya kanyon içerisinden yürüyerek tirmanan kosu grubu, seyir terasi noktasindan asagiya 7 km ‘lik bir kosu gerçeklestirdi.

Palandöken Masterler Kosu Grubu daha sonra Narman Belediye Baskani ile yasam boyu spor agirlikli kisa bir sohbet toplantisi gerçeklestirdi. Toplantida, Narman’da uzun soluklu, geleneksellestirilecek bir yari maraton ya da ultra maraton düzenlenmesi konusunda fikir alisverisinde bulunduklarini ifade eden Hikmet Marasli “Bu konuda Belediye Baskaninin da olumlu düsünceleri var, kendileri konu üzerinde çalisma yaparak gerektiginde Palandöken Masterler Kosu grubunuzun da tecrübelerinden faydalanacaklarini anlattilar. Daha sonra Erzurum’a dönüs yaptik. Tüm katilimci arkadaslarimizla birlikte, böyle otantik bir ortamda yürüyüs ve kosu yapmanin mutlulugunu yasamis olduk.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA