Esenyurt'un Yollari Yenileniyor

Esenyurt Belediyesi, ilçe genelinde eskiyen ve bozulan yollara asfalt kaplama çalismasi yaparak vatandaslarin rahatça seyahat etmelerini saglarken mahalleleri de yenilenmis ve modern bir görünüme kavusturuyor.

Esenyurt'un Yollari Yenileniyor
Ilçe genelindeki çalismalarini tüm hiziyla sürdüren Esenyurt Belediyesi, Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt serim çalismalari yapti. Gelen talep ve önerileri de dikkate alarak Esenyurt’un dört bir yaninda çalismalarini devam ettiren ekipler, hem vatandaslarin saglikli ve konforlu bir sekilde seyahat etmelerini sagliyor hem de mahalleleri yeni ve modern bir görünüme kavusturuyor. Çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getiren ilçe sakinleri Esenyurt Belediyesi’ne tesekkür ederken, belediye yetkilileri ise benzer çalismalarin hiz kesmeden devam edecegini açikladi.



“Vatandaslarimiz rahat bir sekilde seyahat edebilecek”

Esenyurt Belediyesi yol bakim onarim sefliginde kontrol mühendisi olarak görev yapan Ozan Bahadir, Esenyurtlu vatandaslarin rahat seyahat edebilmeleri için çalismalari hizlandirdiklarini ifade ederek sunlari söyledi:

“Mevlana Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde desenli asfalt çalismasi yapiyoruz. Bu sokakta vatandaslarimiz, yol rampa oldugundan dolayi çikarken zorlanmaktaydilar. Bu nedenle bizler de desenli asfalt çalismamizi yaparak vatandaslarimizin rahat bir sekilde seyahat etmelerine katki sunmus olduk. Esenyurt genelinde yol bakim çalismalarimiz 7/24 esasina dayali olarak devam edecektir.”
Kaynak: İHA