Efeler Belediyesi Parklarin Bakimi Için Harekete Geçti

Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin ilçenin dört bir yaninda yürüttügü çalismalarla ilçeyi daha yasanabilir bir hale getirirken, ilçedeki parklarda bakim çalismasi baslatti.

Efeler Belediyesi Parklarin Bakimi Için Harekete Geçti


Yaptigi hizmetlerle vatandaslara temiz, saglikli ve huzurlu bir kent olusturan Efeler Belediyesi, ilçedeki tüm parklarin bakimi için harekete geçti. Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, görev ve sorumluluk alanindaki tüm park, bahçe ve sokaklarda kapsamli bir bakim onarim ve temizlik çalismasina basladi.

Ekiplerin bu kapsamdaki son adresi Kardesköy Mahallesi oldu. Mahalle genelinde yabanci ot biçimi yapan çalisanlar, ilçe genelindeki tüm parklarda oyun guruplarinin onarimi ile genel temizlik çalismasi da gerçeklestirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açiklama yapan Park ve Bahçeler Müdürlügü’nden Sorumlu Efeler Belediye Baskan Yardimcisi Baris Altintas, “Parklarimiz, vatandaslarimizin dinlenebilecegi, çocuklarimizin güvenle oynayabilecegi ilçemizin önemli alanlarindan biri. Bu nedenle, parklarimizin bakimi ve temizligine ayrica çok önem veriyoruz. Yesil alanlarin düzenlenmesi, oyun alanlarinin yenilenmesi, yabanci ot biçimi gibi detayli çalismalari gerçeklestirerek, parklarimizi daha saglikli ve estetik bir hale getiriyoruz. Ancak bu çalismalar sadece dis görünüsle sinirli degil. Ayni zamanda, parklarimizin hijyenik bir ortamda tutulmasi ve güvenliginin saglanmasi da oldukça önemli. Efeler Belediyesi olarak, degerli Efeler halkimizin sagligi ve mutlulugu için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA