Büyüksehir'in Çocuk Kitap Fuari Ve Senligi, Hafta Sonu Minikleri Bekliyor

Büyüksehir Belediyesi tarafindan hayata geçirilen, 142 yayinevi, 72 yazarin yer aldigi Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi, hafta sonu minikleri beklerken, senlige gitmek isteyen çocuklar için 27 ve 28 Nisan günleri ücretsiz ulasim imkâni saglanacak.

Büyüksehir'in Çocuk Kitap Fuari Ve Senligi, Hafta Sonu Minikleri Bekliyor
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in gelecegin parlak yüzleri, ülkenin yarinlari olan çocuklarin daha donanimli, daha egitimli ve daha nitelikli olmasi için gayretleri sürüyor. Bu kapsamda, ‘Okuyan ve Okutan Sehir’ misyonu dogrultusunda çocuklara özel Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi düzenliyor.

Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde 19-28 Nisan tarihleri arasinda gerçeklesen Çocuk Kitap Fuari ve Senligi’n sona ermesine iki gün kaldi. Çocuklar tarafindan 8 gündür büyük bir ilgi ile karsilanan etkinlik, miniklerin doyasiya eglenmesi için 27 ve 28 Nisan günlerinde de devam edecek. Birbirinden farkli yazarlarla bir araya gelen minik kitapseverler, kitap fuarinda gün boyu doyasiya gezerken, senlik alaninda da gönüllerince egleniyorlar. Sahne gösterileri, spor etkinlikleri, bilimsel deney ve etkinliklerle hem eglenen hem ögrenen hem de deneyimlemenin tadini çikaran çocuklar, hafta sonu da Kayseri Çocuk Kitap Fuari ve Senligi’ne davet ediliyor.

Ücretsiz ulasim hizmeti hafta sonu da devam ediyor

Millet Bahçesi’nde gerçeklesen senlik için 27 ve 28 Nisan tarihlerinde de Cumhuriyet Meydani ile Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi arasinda 639 hat kodlu seferler ile ücretsiz hizmet verilecek. Seferler, saat 10.00 ile 22.00 arasinda yarim saatte bir olarak planlanirken, ücretsiz otobüsler Cumhuriyet Meydani Kaleönü duragindan hareket edecek.
Kaynak: İHA