Antalya'da Merdiven Alti Güzellik Salonuna Baskin

Antalya’da merdiven alti tabir edilen ruhsatsiz güzellik salonuna ilçe saglik müdürlügü ve polis ekipleri baskin yapti. Baskinda 47 dolgu ürünü, 2 kullanilmis enjektör ile 2 dolgu cihazina el konulurken, isletme sahibi ve is yeriyle ilgili adli isleme baslanildi.

Antalya'da Merdiven Alti Güzellik Salonuna Baskin
Konyaalti Kaymakamligi koordinesinde Ilçe Saglik Müdürlügü ekipleri tarafindan, internet sayfalari ve sosyal medya hesaplari üzerinden tespit edilen isletmelere, haklarinda Cumhuriyet Bassavciligina suç duyurusunda bulunulmasi üzerine operasyon yapildi.

Ekipler, insan sagligini olumsuz etkileyebilecek ve sadece uzman hekimler tarafindan yapilabilecek tibbi islemleri yetkisiz, liyakatsiz kayit disi ve izinsiz biçimde uygulayan Altinkum ve Kuskavagi Mahallelerinde bulunan 2 adrese düzenledikleri baskinlarda 1 isletmenin is yeri açma ve çalisma ruhsatinin bulunmadigini tespit etti. Isletmede yapilan aramalarda ise 47 kullanilmis dolgu ürünü, 2 kullanilmis enjektör ve 2 dolgu cihazina el konulurken, bahse konu isletme sahibi ve ruhsatsiz is yeriyle ile ilgili adli ve idari islem baslatildi.
Kaynak: İHA