Fethiye'de Polis Ve Ögrencilerden 23 Nisan Düeti
Mugla’nin Fethiye ilçesinde polis ekipleri ve ögrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami’nin 104. Yil dönümüne özel düet yapti.

Fethiye Ilçe Emniyet Müdürlügü polis ekipleri ve Likya Çocuk korosu ögrencileri, emniyet binasinda Magusa Limani türküsünü seslendirdi. Trafik Büro Amiri Gökhan Kam’in gitar çalarak eslik ettigi çocuk korosu türküler söyledi.
’Kanka polis’ katilimi ile gerçekleien düette bir ögrenciye telsizden anons yaptirildi. Anonsa geri dönüs yapan polisler tüm çocuklarin 23 Nisan Çocuk Bayram’ini kutladi. Çocuklarin polisten korkmamasi gerektigini hatirlatan ekipler, böyle etkinliklerle farkindalik olusturmak istediklerini kaydettiler.
Etkinligin ardindan çocuklar ’polislerimizi seviyoruz’ slogani atip, "Tüm dünya çocuklarinin bayramini kutluyoruz" ifadelerini kullandi.
