Baskan Biyik Koltugunu Çocuklara Birakti

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu çocuklara birakti.

Baskan Biyik Koltugunu Çocuklara Birakti
Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla çocuklari makaminda agirladi. Çocuklari kapida karsilayan Baskan Biyik, makamini Dede Korkut Ilkokulu dördüncü sinif ögrencileri Muhammet Ensar Çinar ve Rümeysa Ay’a birakti. Baskan Muzaffer Biyik’a çiçek takdim eden Daricali minikler, daha sonra baskanlik koltuguna oturarak baskan yardimcilari ve birim müdürlerine çesitli talimatlar verdi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik koltugunu çocuklara devretmekten dolayi mutlu oldugunu ifade ederek “Gelecegimizin teminati olan tüm çocuklarimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyor ve hepsini sevgiyle kucakliyorum. Bugün iki yavrumuza koltugumuzu biraktigim için mutluyum. Darica Belediyesi olarak çocuklarimizin daha iyi yetismesi için canla basla çalisiyoruz. Yarinin büyükleri olacak çocuklarimiz inaniyorum ki ülkemizi daha güzel günlere tasiyacak. Bir kez daha basta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere ülkemizin bölünmez bütünlügü ve bagimsizligimiz için canlarini feda etmis tüm sehitlerimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyorum” dedi.

Baskan Muzaffer Biyik, daha sonra çocuklara çesitli hediyeler vererek egitim hayatlarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA